H Dell επεκτείνει τη σειρά των λύσεων για επιχειρήσεις για πιο αποδοτική αξιοποίηση των επενδύσεων Πληροφορικής.


Dell_DX6000Οι καινούριες προσφορές σε προϊόντα από την Dell είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούν και να επεκτείνουν τις υπάρχουσες επενδύσεις των πελατών σε τεχνολογίες πληροφορικής, ενώ παρέχουν μια κορυφαία προσέγγιση για να οδηγήσουν στη μελλοντική επαγγελματική επιτυχία. Οι πελάτες στην Eικονική Εποχή βασίζονται στις ανοικτές, ικανές και οικονομικά προσιτές λύσεις τεχνολογίας της Dell για να τους βοηθήσουν να έχουν πρόσβαση, να αποθηκεύουν και να μετακινούν κρίσιμης σημασίας δεδομένα και εφαρμογές σε φυσικούς και εικονικούς πόρους.


Παρέχοντας προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης και ευελιξία 10GbΕ σε όλες τις υποδοχές του PowerEdge M1000e chassis, το Dell PowerConnect M8024-k Ethernet blade δρομολογεί την εφαρμογή υποδομών για τους πελάτες.


Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
– Υποστήριξη δικτύου βασισμένη στο επόμενης γενιάς 10 GbE KR για ενισχυμένη κλιμάκωση υποδομής και λειτουργίες virtualization για την υποστήριξη πολλαπλών vNICs, το καθένα με διαφορετικό επίπεδο υπηρεσιών.
– Μέχρι 24 θύρες των 10 GbE με συμβατότητα με δίκτυα 1 GbE.
– Την κατάσταση Dell Simple Connect που δρομολογεί την εφαρμογή αλλαγών, απλοποιεί τη διαχείριση και βοηθάει στη μείωση των λειτουργικών εξόδων.


Dell_PowerConnect_M8024-kΔιευρύνοντας την ασύρματη συνδεσιμότητα, τη διαχείριση και την εγκατάσταση, τα καινούργια ασύρματα προϊόντα Dell PowerConnect W-Series περιλαμβάνουν:
– Το κλιμακούμενο PowerConnect W-6000 chassis και τη μονάδα controller που είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν φορητότητα, ασφάλεια και κεντρική διαχείριση για εκτεταμένα κτιριακά συγκροτήματα, μέχρι και 2.048 access points και πάνω από 30.000 χρήστες εν κινήσει.
– Συνδεσιμότητα σε εξωτερικούς χώρους με το Dell PowerConnect W-AP175P Access Point, που υποστηρίζει απαιτητικά περιβάλλοντα μεταξύ των οποίων αποθήκες, containers και εγκαταστάσεις μεταφοράς.


Ενισχύοντας την αιχμή του data center με έξυπνες λύσεις, οι λύσεις Dell PowerConnect B-Series switch περιλαμβάνουν:
– Το Dell PowerConnect B-TI24x που είναι ένα ευέλικτο 10GbE switch που περιλαμβάνει 24 θύρες διπλής ταχύτητας επιτρέποντας στους πελάτες να μετακινούν δεδομένα από το 1 μέχρι τα 10 GbE στο δικό τους ρυθμό. – – Είναι ιδανικό για datacenter μεγάλων επιχειρήσεων, περιβαλλόντα virtualization και υπολογιστικά clusters υψηλών επιδόσεων.


Οι σειρές Dell PowerConnect B-FCX and B-FCXs είναι Top of Rack (ToR) GbE switches με χαρακτηριστικά απλοποιημένης εφαρμογής μέσω αυτόματης παραμετροποίησης για τη μείωση του χρόνου και των πόρων που απαιτεί η εφαρμογή τους. Υποστηρίζουν ευπροσάρμοστη ταξινόμηση μέχρι οκτώ switch, που είναι όλα διαχειρίσιμα σαν μια μοναδική, λογική μονάδα για βελτιωμένη διαχειρισιμότητα και υψηλή διαθεσιμότητα.


Ο Dell PowerConnect B-FCoE 1024 blade προσφέρει 24 θύρες τεχνολογίας Fiber Channel over Ethernet (FCoE) για το PowerConnect B-DCX 4S Director Chassis, επιτρέποντας κίνηση SAN και LAN πάνω σε μια ενοποιημένη υποδομή για να βοηθήσει τη διαχείριση των εξόδων και της ενεργειακής κατανάλωσης μέσω της ενοποίησης των switch.


Βελτιώσης της προϊοντικής σειράς των Dell Server
Dell_PowerEdge_M1000eΟ Dell PowerEdge M915 είναι ένας blade server πλήρους ύψους βασισμένος σε ΑΜD επεξεργαστές με δύο ή τέσσερις υποδοχές, ιδανικός για την εκτέλεση κρίσιμων εφαρμογών σε datacenter που χρειάζονται τη μέγιστη κλιμάκωση Ι/Ο και αυξημένη αποδοτικότητα, ευελιξία, αξιοπιστία και επιδόσεις. Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:
– Μέχρι 512 GΒ RAM εγκαταστημένη στις 32 DIMM υποδοχές του, και μέχρι 48 Πυρήνες επεξεργαστικής ισχύος, προσφέροντας ισχυρές επιδόσεις σε βάσεις δεδομένων και virtualization.
– Αποδοτική σε κόστος, μεγάλη χωρητικότητα μνήμης που παρέχει πλήρη πλεονασμό με δύο hot-swappable σκληρούς δίσκους SAS ή δίσκους στερεάς κατάστασης, και τον προαιρετικό Dell PowerEdge Failsafe Hypervisor.


H Dell επίσης προσφέρει την πρώτη ανεξάρτητη από switch τεχνολογία διαμοιρασμού NIC της βιομηχανίας μέσα στην προϊοντική γκάμα των blade της, δίνοντας τη δυνατότητα για πρώτη φορά του διαμοιρασμού μιας θύρας 10GbE, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή του δικτυακού εξοπλισμού. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την βέλτιστη χρησιμοποίηση των φυσικών συνδέσεων επιτρέποντας σε κάθε φυσική θύρα 10GbE να χωριστεί σε πολλαπλά τμήματα (για παράδειγμα, κάθε θύρα 10GbE μπορεί να διαιρεθεί μέχρι και σε τέσσερα NIC με σύνολο 10GB) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε virtualized όσο και σε μη virtualized περιβάλλοντα.


Βελτιώσεις της σειράς των προϊόντων αποθήκευσης της Dell:
– H Πλατφόρμα Dell DX Object Storage είναι μια εμπεριστατωμένη, ενοποιημένη λύση που βοηθάει τους πελάτες με έξυπνο τρόπο να έχουν πρόσβαση, να αποθηκεύσουν, να προστατέψουν και να διανέμουν συγκεκριμένο ψηφιακό περιεχόμενο.
– Η DX6000G είναι μια πύλη πρωτοκόλλου CIFS/NFS για εφαρμογές που χρησιμοποιούν τυπικά δικτυακά πρωτόκολλα βασισμένα σε αρχεία για να συνεργαστούν με την Πλατφόρμα DX Object Storage για χρήσεις αρχειοθέτησης.
– Ο Cluster File Server DX6000G είναι ένα προαιρετικό και συμπληρωματικό στοιχείο της συνολικής πλατφόρμας DX Object Storage, παρέχοντας μεγάλη ευελιξία για τους πελάτες για να έχουν πρόσβαση στην λύση DX.


Διαθεσιμότητα
Τα Dell PowerConnect M8024-k Ethernet switch, B-series και W-series είναι άμεσα διαθέσιμα. O Dell PowerEdge M915 blade είναι διαθέσιμος άμεσα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πλατφόρμα Dell DX Object Storage είναι άμεσα διαθέσιμη.