Η ενσωμάτωση του λογισμικού της APC αποδεικνύει τις επιπτώσεις στις αλλαγές της φυσικής υποδομής στα συστήματα πληροφορικής.


apcH APC by Schneider Electric ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του λογισμικού της, APC InfraStruxure Central, στο HP Operations Manager επιτρέποντας στους διαχειριστές πληροφορικής να κατανοήσουν την επίδραση των αλλαγών της φυσικής υποδομής στα πληροφοριακά συστήματα και στις εφαρμογές της επιχείρησης.


Οι διαχειριστές IT μπορούν τώρα να ανιχνεύσουν και να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο, αλλαγές στην ενέργεια, τη ψύξη και το περιβάλλον μέσω του HP Operations Manager, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο, αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα και την ενεργειακή απόδοση του data center. Το Smart Plug-In (SPI) ενσωματώνει την ιεραρχία των συσκευών του InfraStruxure Central, την κατάστασή τους και τα υπό παρακολούθηση δεδομένα στο περιβάλλον του HP Operations Manager.


Συγκεκριμένα, η ολοκληρωμένη λύση:
– Μεταφέρει δεδομένα κλειδιά από συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων συναγερμών και ιστορικών δεδομένων, στοχευμένα σε Server.
– Παρέχει μία περιεκτική «ματιά» στον τρόπο που λειτουργεί η φυσική υποδομή και ο εξοπλισμός πληροφορικής τόσο ανεξάρτητα αλλά και μεταξύ τους, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για τις δυνατότητες παροχής ρεύματος και ψύξης.
– Εξασφαλίζει διαφάνεια, έλεγχο και αυτοματοποίηση στοιχεία απαραίτητα για την αύξηση της απόδοσης των επιχειρήσεων και στη διατήρηση του επιπέδου των υπηρεσιών πληροφορικής.


Μεταξύ των πλέον κρίσιμων θεμάτων μεταξύ των διαχειριστών των data center, είναι η παρακολούθηση της υποδομής διαφορετικών κατασκευαστών και η δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Το λογισμικό της APC InfraStruXure Central καλύπτει τις ανάγκες αυτές με end-to-end παρακολούθηση και έλεγχο της ηλεκτρικής ενέργειας, της ψύξης, της φυσικής ασφάλειας και της ενεργειακής διαχείρισης του κτηρίου μέσω των συστημάτων IT. Επιπλέον, χαρακτηριστικά όπως οι έξυπνες ειδοποιήσεις, οι δυνατότητες παραμετροποίησης, η δυνατότητα αυτόματου εντοπισμού συσκευών και η μαζική παραμετροποίηση καθιστούν εύκολη την εφαρμογή του InfraStruXure Central σε data centers.


Το HP Operations Manager είναι μια κορυφαία σουίτα προϊόντων και λύσεων διαχείρισης, που βοηθάει τους πελάτες να διαχειρίζονται φυσικά και εικονικά ΙΤ περιβάλλοντα σε κέντρα δεδομένων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συσκευές. Αυτό το λογισμικό παρέχει μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης για εικονικές και cloud υποδομές, ενώ επιπλέον προσφέρει dependency views για συναλλαγές, εφαρμογές, υπηρεσίες για επιχειρήσεις και υποδομές.