H Profile συμμετέχει για 5η χρονιά στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο και έκθεση τεχνολογίας Meftec στις 30-31 Μαΐου 2011.


profileΚατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Profile θα παρουσιάσει στους επαγγελματίες επισκέπτες τις καταξιωμένες λύσεις της, στους τομείς Islamic Banking και Investment Management, υπό τις πλατφόρμες χρηματοοικονομικών εργασιών FMS και IMSplus 2.0.


Η έκθεση MEFTEC θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας επενδυτικής διαχείρισης IMSplus 2.0, την οποία αναπτύσσει και εμπλουτίζει συνεχώς η PROFILE. Η νέα πλατφόρμα έχει ήδη υλοποιηθεί επιτυχώς προσφέροντας όλη τη προηγμένη λειτουργικότητα της καταξιωμένης πλατφόρμας IMSplus με επιπλέον καινοτόμα και εύχρηστα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα.


Το σύστημα επιτρέπει ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις των επενδυτικών εταιρειών και τραπεζών που δραστηριοποιούνται τόσο σε Δυτικού όσο και σε Ισλαμικού τύπου διαχείριση επενδύσεων.


Επιπλέον, στα πλαίσια της παρουσίας της στην έκθεση, η PROFILE θα έχει συναντήσεις με στελέχη τραπεζών της περιοχής στην οποία έχει ήδη δραστηριότητα μέσω συνεργασιών και ιδίων εγκαταστάσεων. Τέλος, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη συνεχώς εξελισσόμενη λειτουργικότητα της κορυφαίας τραπεζικής πλατφόρμας FMS.


Στο περίπτερο F9, έμπειρα στελέχη της PROFILE θα ενημερώνουν τους επαγγελματίες επισκέπτες του συνεδρίου με τις λύσεις της εταιρείας στους τομείς: Private Wealth Management, Asset & Fund Management, Personal Banking, Custody καθώς και Retail & Wholesale Banking και Islamic Banking.