Άμεσα διατίθενται μέσα από το Navigon Fresh όλοι οι ανανεωμένοι ευρωπαϊκοί χάρτες, είτε συνολικά, είτε μεμονωμένοι.


NAVIGON_feature_3d_icon_map_materialΜέσα από την εναλλακτική επιλογή της 2ετούς συνδρομής, παρέχεται ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά στην αναβάθμισή τους. Οι χρήστες παλαιότερων συσκευών πλοήγησης έχουν τώρα τη δυνατότητα να ανανεώσουν όλους τους χάρτες τους.


Οι ακριβείς πληροφορίες για το οδικό δίκτυο είναι ουσιαστικές και αποτελούν και απαραίτητη προϋπόθεση για τον αξιόπιστο προγραμματισμό των διαδρομών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες χιλιόμετρα στους δρόμους της Ευρώπης, αλλάζουν και γι’ αυτόν το λόγο η NAVIGON προσφέρει τους ενημερωμένους χάρτες κάθε τρίμηνο εκ νέου. Να σημειώσουμε ότι οι ανανεωμένοι χάρτες διατίθεται και για τους χρήστες που δεν επιθυμούν να επενδύσουν σε μια μόνιμη συνδρομή στα NAVIGON FreshMaps.


Οι νέοι μεμονωμένοι χάρτες αποτελούν μία πολύ καλή ευκαιρία για ανανέωση των χαρτών και σε παλαιότερες συσκευές πλοήγησης, χωρίς απαραίτητα ο χρήστης να είναι και συνδρομητής. Οι αναβαθμισμένοι χάρτες περιλαμβάνουν όλες τις κρίσιμες αλλαγές που χρειάζονται μεταξύ των οποίων: νέα όρια ταχύτητας, επεκτάσεις δρόμων, νέα POIs κ.α.


Η συσκευή πλοήγησης μπορεί να εξάγει ακριβή αποτελέσματα, μόνο όταν οι χάρτες που ενσωματώνει είναι ακριβείς και πάντα ενημερωμένοι. Έτσι η NAVIGON φροντίζει κάθε τρίμηνο να παρέχει νέα βελτιωμένα και ανανεωμένα πακέτα χαρτών τόσο για την Ευρώπη συνολικά, όσο και για μεμονωμένες χώρες. Οι ανανεωμένοι χάρτες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πολλά ειδικά σημεία και προορισμούς, όπως φαρμακεία, βενζινάδικα, ή και εστιατόρια. Να σημειώσουμε ότι για την Ελλάδα οι χάρτες που διαθέτει η NAVIGON είναι πλήρως ενημερωμένοι καλύπτοντας το σύνολο του οδικού δικτύου, ενώ στη βάση δεδομένων περιλαμβάνονται 323.631 χιλιόμετρα δρόμων και σχεδόν 115.000 ειδικά σημεία ενδιαφέροντος.


Οι Ευρωπαϊκοί χάρτες της NAVIGON Q1/2011 είναι άμεσα διαθέσιμοι στο NAVIGON Fresh (www.navigon.com/fresh) στην τιμή των 69,00 Euro.