H Cambo Industries μεταφέρει το περιεχόμενο του Αθηνοράματος, σε μορφή δωρεάν εφαρμογής για τους κατόχους iPhone.


athinorama1Μέσω της εφαρμογής οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να αναζητήσουν παραστάσεις, προβολές και συναυλίες που τους ενδιαφέρει να παρακολουθήσουν, καθώς και εστιατόρια, μπαρ και κέντρα διασκέδασης της προτίμησής τους.


Παράλληλα, με την λειτουργία «Κοντά μου» οι κάτοχοι iPhone μπορούν να βρουν εστιατόρια, μπαρ, κινηματογράφους, θέατρα και μουσικές σκηνές που βρίσκονται σε σημεία γύρω από εκείνο όπου βρίσκονται οποιαδήποτε στιγμή.


Αξίζει να σημειωθεί πως – μέσα σε λιγότερους από 6 μήνες παρουσίας στο App Store της Apple – η εφαρμογή του Αθηνοράματος έχει ήδη αναδειχθεί σε μία από τις δημοφιλέστερες για το ελληνικό κοινό: έχει εγκατασταθεί σε 50.000 συσκευές μέχρι σήμερα και βρίσκει το δρόμο της με ολοένα και μεγαλύτερους ρυθμούς, σε ολοένα και περισσότερα iPhone.


athinorama2Η Cambo Industries δραστηριοποιείται στο χώρο του digital marketing από το 2009 και είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία. Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται εταιρείες όπως οι Olympic Air, Kellogg’s UK & Europe, Chevrolet Europe, Kimberly Clark, AVIS Hellas, καθώς και διαφημιστικές εταιρείες.