H Nintendo σε συνεργασία με την Tecmo Koei θα διανείμει το Dead Or Alive Dimensions στην Ευρώπη.


Dead Or Alive DimensionsΤο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για την επερχόμενη νέα φορητή κονσόλα της Nintendo – το Nintendo 3DS. Το Dead Or Alive Dimensions καταφθάνει το Μάιο του 2011 ως μέρος των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν την περίοδο του λανσαρίσματος. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Nintendo θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, το marketing και τη διανομή του παιχνιδιού σε όλες τις περιοχές της Ευρώπης, με την Tecmo Koei να παραμένει ο εκδότης.


Αυτή είναι η πρώτη φορά που το παγκοσμίως γνωστό fighting game franchise φτιάχτηκε για κονσόλα της Nintendo. Περιλαμβάνοντας 25 διαθέσιμους χαρακτήρες, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία StreetPass για να αγωνιστείτε με AI controlled fighters. Χρησιμοποιήστε αρκετά αυτή τη λειτουργία για να ξεκλειδώσετε φιγούρες χαρακτήρων ως έπαθλο.


Το γρήγορο και στυλάτο gameplay στο οποίο οι φίλοι της σειράς του Dead Or Alive είναι συνηθισμένοι, δημιουργήθηκε έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν ενστικτωδώς να πραγματοποιήσουν σύνθετα fighting combinations χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής σε πλήρως 3D περιβάλλον.