Ο Sandisk Modular SSD επιλέχτηκε από την Asus για το καινούριο Eee Slate Tablet της.


Asus Eee Slate EP121To Asus Eee Slate EP121 συνδυάζει τα Microsoft Windows 7 με το “compact” SanDisk P4 SSD μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα όπου κι αν βρίσκεστε. Η Asus επέλεξε το SanDisk P4 modular solid state drive στα 32 GB και 64 GB ως τα προτεινόμενα SSDs για το νέο της Eee Slate EP121, που παρουσιάστηκε στο Consumer Electronics Show.


Ο SanDisk SSD P4 ταιριάζει απόλυτα με το λεπτό σχεδιασμό και τις χαμηλές απαιτήσεις ενεργειακής κατανάλωσης του νέου tablet της Asus. Οι SSDs χρησιμοποιούν την τεχνολογία μνήμης “flash” και δεν αποτελούνται από κινητά μέρη, προσφέροντας μεγαλύτερη ανθεκτικότητα που βοηθά στην πρόληψη της απώλειας δεδομένων από drive failure. Συσκευές εξοπλισμένες με SSD λειτουργούν με λιγότερο θόρυβο, χωρίς να υπερθερμαίνονται και, σε αντίθεση με τους συμβατικούς δίσκους (HDD), είναι πολύ μικρότεροι σε μέγεθος.


Το νέο Asus Eee EP121 tablet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που το κάνουν ένα ευέλικτο εργαλείο για μια πιο παραγωγική αλλά και απολαυστική εμπειρία για τον καταναλωτή. Με Microsoft Windows 7 λειτουργικό, home premium edition OS και επεξεργαστή Intel Core i5, είναι ιδανικό για τη χρήση πολυμέσων όπου κι αν βρίσκεστε, με την ισχύ ενός φορητού υπολογιστή και την ευελιξία ενός tablet.


Με τη 12 ιντσών υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής, ευρείας γωνίας (wide-view angle), λεπτό μέγεθος (312 x 207,2 x 16,95mm) και συνολικό βάρος 1.16Kg, το Asus Eee Slate EP121 είναι ιδανικό για επαγγελματίες που μετακινούνται διαρκώς και χρειάζονται μια προηγμένη συσκευή που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί οπουδήποτε. Χωρίς κινούμενα μέρη, ο SanDisk P4 SSD συμβάλλει στη 10-ώρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του tablet, επιτρέποντας στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν το Eee Slate EP121 μια ολόκληρη εργάσιμη μέρα ή χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση σε μια overseas πτήση.


SanDisk P4 SSDΟ SanDisk P4 SSD προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στους καταναλωτές μέσω της αυξημένης ανταπόκρισης του συστήματος. Η εφαρμογή SanDisk AFM για τον Sandisk P4 SSD, χρησιμοποιεί την τεχνολογία επιτάχυνσης nCache μια μη πτητική τεχνολογία αποθήκευσης που ενισχύει την απόδοση εγγραφής δεδομένων στο δίσκο από 4KB έως και 600 IOPS. Η τεχνολογία nCache βελτιώνει την ανταπόκριση των χρηστών (user responsiveness) και βοηθά στην πρόληψη περιπτώσεων ”εμπλοκής” και “κολλημάτων” του δίσκου.


Οι SanDisk P4 SSDs παρέχονται σε μια ποικιλία μεγεθών, όπως mSATA mini και BGA iSSD. Οι δίσκοι διατίθενται στους σε χωρητικότητες που κυμαίνονται από 4GB έως 128GB.