Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η iSquare με αφορμή αναφορές σε δηλώσεις του κ. Φέσσα.


ISQUAREΗ ανακοίνωση της εταιρείας είναι η ακόλουθη: “Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στις δηλώσεις του Προέδρου της Info-Quest κ. Θεόδωρου Φέσσα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 17ης Ιανουαρίου 2011 και προς αποφυγή λανθασμένης πληροφόρησης, η iSquare διευκρινίζει ότι το αρχικό πλάνο της εταιρείας αναφορικά με την ανάπτυξη 8-10 καταστημάτων αποκλειστικής διάθεσης προϊόντων Apple (Apple Premium Reseller – APR) στην ελληνική και κυπριακή αγορά την περίοδο 2010 – 2013 θα εφαρμοστεί κανονικά.


Ήδη, εντός του 2010, η iSquare λειτούργησε τα δύο πρώτα καταστήματα Apple Premium Reseller (APR), το iStorm στο Κολωνάκι και το Golden i στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple και έτυχαν θερμής υποδοχής από το καταναλωτικό κοινό.


Η iSquare στοχεύει στην ταχύτερη εξάπλωση και διείσδυση των προϊόντων Apple στην ελληνική και κυπριακή αγορά και για το σκοπό αυτό προβαίνει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να μεταφερθεί η μοναδική εμπειρία Apple στους Έλληνες καταναλωτές”.