Πανευρωπαϊκή διάκριση δόθηκε στην Intrasoft International στο πλαίσιο των European Business Awards.


intrasoft internationalH Intrasoft International βραβεύτηκε με την τιμητική διάκριση Ruban d’ Honneur στην κατηγορία “Customer Focus” («επικέντρωση στον πελάτη») στα European Business Awards 2010, τα οποία διοργανώθηκαν με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 15.000 εταιριών από 30 χώρες.


Η Intrasoft International συγκαταλέγεται στις 10 καλύτερες εταιρίες πανευρωπαϊκά στις οποίες απονεμήθηκε Ruban d’Honneur στην κατηγορία “Customer Focus”. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται γνωστές εταιρίες όπως η Dell, η Federal Express, η τουρκική εταιρία κινητής τηλεφωνίας Turkcell, το Γερμανικό RTL Group ο δανικός συνταξιοδοτικός φορέας ATP, η αυστριακή εταιρία ετικετών και σημάτων Etiketten CARINI και η ουγγρική Magyar Telekom,.


Την τιμητική αυτή διάκριση παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, κ. Αθανάσιος Κωτσής, μαζί με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Γεώργιο Μάνο από τον κ. Adrian Tripp, CEO των European Business Awards.


Τα European Business Αwards είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε εταιρίες από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμβαδίζοντας με τους ευρύτερους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των επιχειρηματικών αντιπροσωπευτικών ομάδων σε όλη την Ευρώπη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, συγκεντρώνοντας την «αφρόκρεμα» 250 και πλέον ευρωπαϊκών επιχειρήσεων με συνδυασμένο κύκλο εργασιών άνω των €766 δισεκατ. ευρώ (6% του ΑΕΠ της ΕΕ) και 3,5 εκατ. εργαζομένων, δίνοντας την ευκαιρία στους εκπροσώπους τους να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες πάνω σε κοινά επιχειρησιακά ζητήματα.