Η Telecom Asia απένειμε το βραβείο ”Best Managed Support Services Vendor” στη Nokia Siemens Networks.


nokia_siemens_networksΜε το βραβείο αυτό αναγνωρίζονται οι δυνατότητες της εταιρείας στην παροχή υπηρεσιών Managed Services στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Η Nokia Siemens Networks έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην διαχείριση των υπηρεσιών κατά το περασμένο έτος. Μερικές από τις μεγάλες συνεργασίες της στην περιοχή APAC περιλαμβάνουν τη Vodafone Hutchison Αυστραλία (VHA) και την ICON + στην Ινδονησία.


Η VHA έχει αναθέσει τη συνολική λειτουργία του δικτύου της με ένα μοναδικό επταετές συμβόλαιο στη Nokia Siemens Networks. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Nokia Siemens Networks έχει συνδυάσει δύο υφιστάμενες οργανώσεις επιχειρήσεων και δύο δίκτυα πυρήνα.


Η εταιρεία προσφέρει επίσης σημαντικές υπηρεσίες διαχείρισης στην Ινδία. Επί του παρόντος, παρέχει υπηρεσίες σε περίπου 167 εκατομμύρια συνδρομητές στην Ινδία για επτά μεγάλες επιχειρήσεις (Bharti Airtel, Datacom, Idea Cellular, η Maxis, η Tata Teleservices Ltd (TTSL), Uninor, Vodafone Essar) σε 22 από 23 παρόχους τηλεπικοινωνιών της Ινδίας.