Το νέο Apple Authorised Training Center σε IT & Logic του Ι.Ε.Κ. Δέλτα είναι γεγονός, μετά τα εγκαίνια του νέου εργαστηρίου.


apple training iek deltaΤην κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν οι κ.κ. Κωστής Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της iSquare και Κωνσταντίνος Καρανταλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.


Ο κ. Σταυρόπουλος δήλωσε: «Θεωρούμε ότι η συνεργασία της Apple με το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ θα εξελιχθεί στην πιο δυναμική συνεργασία στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό οργανισμό με 40 χρόνια συνεχόμενης εξέλιξης και πρωτοπορίας και με αδιάκοπη ανάπτυξη τόσο σε επίπεδο εκπαιδευτικής και τεχνολογικής υπεροχής και υποδομών όσο και σε επίπεδο συνεργασιών». Επίσης ο κ. Σταυρόπουλος πρόσθεσε ότι «Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η ανάπτυξη της συνεργασίας και με το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, αφού αποτελεί το πρώτο και μοναδικό Apple Authorised Training Center σε Logic σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα».


Ο κ. Καρανταλής χαιρέτησε την έναρξη της συνεργασίας λέγοντας: «Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στα 40 χρόνια παρουσίας του στην ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση παραμένει το μεγαλύτερο Ι.Ε.Κ. και έχει αναπτύξει ουσιαστικές συνεργασίες με εταιρίες – ηγέτες στο αντικείμενό τους μέσα από τις οποίες επιτυγχάνει εκπαιδευτικές καινοτομίες που συγκρίνονται μόνο με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Η συνεργασία με την Apple αποτελεί συνεργασία – σταθμό για το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, αφού εισάγει τους σπουδαστές στην πιο προηγμένη και ανταγωνιστική εκπαίδευση και εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες».


Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης καθώς και εκπρόσωποι από έντυπα και οπτικοακουστικά Μ.Μ.Ε.