Το padu app, η δημοφιλής εφαρμογή που ανταμείβει τους χρήστες της κάθε φορά που σκανάρουν, συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού προσφέροντάς του αυτή τη φορά μια μοναδική διαδραστική εμπειρία!

Το padu, με περισσότερους από 100,000 ενεργούς χρήστες, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά σε συνεργασία με το MAD και υπόσχεται να τους κάνει να…καθηλωθούν στις τηλεοράσεις τους! 

Τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν, είτε ένα μαγικό ταξίδι στην αιώνια πόλη της Ρώμης, από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό της Ελλάδας, Manessis Travel, είτε άλλα πλούσια δώρα, είτε πόντους padu. Πως; Πολύ απλά! Κατά τη διάρκεια προβολής του προγράμματος του MAD TV, οι τηλεθεατές θα μπορούν να σκανάρουν το padu QR code που θα εμφανίζεται στην οθόνη τους και να βλέπουν στη στιγμή αν έχουν κερδίσει! 

Η ομάδα του padu εργάζεται καθημερινά για να αποκτήσει τις καλύτερες δωροεπιταγές της αγοράς, για να έχουν όλοι πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα, στις πιο οικονομικές τιμές. Πάνω από 1 εκατομμύριο δωροεπιταγές έχουν ήδη δοθεί σε καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν να τις εξαργυρώσουν σε πάνω από 800 σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Το MAD TV, ως ένα σύγχρονο τηλεοπτικό κανάλι που διακρίνεται για τις καινοτόμες ιδέες του, δίνει τη μοναδική ευκαιρία στους τηλεθεατές του να κερδίζουν κάθε φορά που σκανάρουν στην οθόνη. Με στόχο να επιτρέπει στο κοινό να ζήσει μια εντελώς μοναδική εμπειρία, το MAD αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστικότητα και την αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Μέσα από το τηλεοπτικό του πρόγραμμα, το κανάλι, δημιουργεί ένα χώρο όπου ο τηλεθεατής δεν είναι απλά θεατής, αλλά ενεργό μέρος της εμπειρίας, δίνοντάς του έτσι ένα έξτρα κίνητρο για να παρακολουθήσει τις αγαπημένες του εκπομπές!

Γι’ αυτό, αν θέλεις όσο σκανάρεις…να κερδίζεις, τότε συντονίσου στο MAD TV και κάθε φορά που θα εντοπίζεις το padu QR code, να το σκανάρεις με την κάμερα του κινητού σου και να βλέπεις απευθείας αν κέρδισες! Η αφετηρία για μια αξέχαστη εμπειρία ξεκινάει εδώ!

Το Padu app είναι διαθέσιμο σε Playstore & AppStore

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το padu App βρίσκονται στο www.paduapp.gr