Με οδηγό την καινοτομία και το όφελος των καταναλωτών, ο κινεζικός κολοσσός δεν περιορίστηκε στον ηγετικό του ρόλο στη βιομηχανία των smartphones, αλλά επεκτάθηκε και σε νέες κατηγορίες, όπως laptops, tablets, wearables και αξεσουάρ.

Δεν είναι πολλές οι εταιρείες στον πλανήτη που κατορθώνουν να καλύψουν τόσες διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες στον κλάδο της τεχνολογίας με κοινό παρονομαστή την ποιότητα κατασκευής και τις υψηλές επιδόσεις. Η εταιρεία που μας συστήθηκε με value for money κινητά, δεν άργησε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων όσοι λατρεύουν την ψηφιακή φωτογραφία, με τα εξαιρετικά smartphones της σειράς P.

Συνώνυμο της φωτογραφίας στα smartphones

Huawei P40 Pro (Silver Frost)

Huawei P40 Pro (Silver Frost)

Οι τελευταίες προσθήκες στην οικογένεια P, τα μοντέλα της σειράς P40 ενθουσίασαν τόσο το κοινό, όσο και τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου (μεταξύ των οποίων συγκαταλεγόμαστε και εμείς, όπως ίσως διαπιστώσατε ήδη από τα αντίστοιχα reviews μας!). Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Huawei P Series αναγνωρίστηκε στον παγκόσμιο θεσμό TIPA World Awards με διάκριση «Best Photo Smartphone», ενώ η πρωτιά στην κατάταξη του ανεξάρτητου φορέα δοκιμών DxOMark θεωρείται πλέον δεδομένη για κάθε καινούριο «καρπό» της συνεργασίας Huawei-LEICA, όσον αφορά στις κάμερες κινητών τηλεφώνων. Είναι κοινό μυστικό πως η λογική της συνεχούς αναζήτησης καινοτομιών στον τομέα της φωτογραφίας έχει αναγκάσει τον ανταγωνισμό να ακολουθεί τη Huawei σε μια σκληρή μάχη που κερδισμένο βγάζει τον τελικό καταναλωτή. Πριν από πέντε χρόνια, σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πως η είσοδος της Huawei στα high-end smartphones θα άλλαζε για πάντα τα δεδομένα και τις ισορροπίες του χώρου…

Huawei Mobile Services & AppGallery

Τα δεδομένα, βέβαια, άλλαξε και η νέα εποχή της Huawei όσον αφορά στα Huawei Mobile Services (HMS) και στο δικό της κατάστημα εφαρμογών, το Huawei AppGallery, τη ραγδαία αναπτυσσόμενη εναλλακτική πλατφόρμα που εν μέσω των τελευταίων εξελίξεων, ανάγεται επισήμως σε ένα από τα τρία μεγάλα app stores παγκοσμίως. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή για τις υπηρεσίες της εταιρείας διαδραματίζει και το Huawei Music, η μουσική υπηρεσία της Huawei, με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια. Οι κάτοχοι συσκευών Huawei, μάλιστα, έχουν το προνόμιο μιας δωρεάν συνδρομής για 6 μήνες συνολικής αξίας 60€.

Με κεκτημένη ταχύτητα

Huawei MatePad Pro

Huawei MatePad Pro

Η Huawei, όπως κάθε… γίγαντας που σέβεται τον εαυτό του, δεν αρκέστηκε στο να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες του παιχνιδιού στην κινητή τηλεφωνία. Επεκτάθηκε και στην κατηγορία των tablets, η οποία είχε στιγματιστεί μέχρι τότε από χαμηλής ποιότητας λύσεις άλλων κατασκευαστών. Η Huawei, αντιθέτως, επέλεξε να κυκλοφορήσει tablets με τεχνικά χαρακτηριστικά αιχμής, βασισμένα κατά κύριο λόγο στους πανίσχυρους επεξεργαστές Kirin και δικαιώθηκε. Όσοι θεωρούσαν πως τα tablets είχαν πεθάνει διαψεύστηκαν, μιας και τα υπερσύγχρονα μοντέλα της εταιρείας ήρθαν για να αναδείξουν το συγκεκριμένο format σε υπερφορητό εργαλείο παραγωγικότητας και διασκέδασης. Πρόσφατα δοκιμάσαμε το Huawei MatePad Pro, μια πολυτάλαντη συσκευή που προσυπογράφει πλήρως τα λεγόμενά μας. Για όσους κινούνται με σαφώς πιο περιορισμένο budget, υπάρχει στην αγορά πλέον και το προσιτό MatePad T8. Ανάμεσά τους, λύσεις με ποικίλες προδιαγραφές (ενδεικτικά αναφέρουμε τα MediaPad T5, Huawei MediaPad M5 Lite, κ.ά.) σας επιτρέπουν να εντοπίσετε το δικό σας ιδανικό σημείο ισορροπίας ανάμεσα στην ελκυστικότατη τιμή και τις πληρέστατες τεχνικές αρετές…

Huawei Mate Xs

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε αποφασίσει αν θέλετε tablet ή smartphone, μην ανησυχείτε, Huawei σημαίνει τεχνολογίες βγαλμένες από το μέλλον, όπως το 2-σε-1 foldable Mate Xs!

Παράθυρο… στα Windows

Επόμενος σταθμός; Πληροφορική! Το DNA της Huawei δεν θα μπορούσε να την αφήσει μακριά από τον κλάδο του IT και τα laptops υπήρξαν και στη χώρα μας το επόμενο λογικό βήμα. Μοντέλα που μας έκαναν να απορούμε αν υπήρχε κάποιο λάθος στην τιμή τους, όπως τα MateBook D14 και D15 έγιναν ανάρπαστα πριν καλά-καλά αγγίξουν τα ράφια των καταστημάτων! Το timing ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό, καθώς οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς λόγω COVID-19 και καραντίνας βρήκαν στα MateBook ένα ασφαλές καταφύγιο. Ακολούθησαν το εμβληματικό MateBook X Pro, αλλά και το… μικρό μόνο στο μάτι, MateBook 13. Όλα τα μοντέλα δεν αντιμετωπίστηκαν ως απλά ακόμα ένας κωδικός στη γεμάτη «φαρέτρα» της εταιρείας, αλλά ως ένα ακόμα συστατικό της καθημερινότητας όποιου έχει την τύχη να τα αποκτήσει. Ως εκ τούτου, δόθηκε έμφαση όχι μόνο στα specs, αλλά και στην ευκολία χρήσης, ενσωματώνοντας πρωτοποριακές λειτουργίες, όπως η Huawei Share, ένας πανεύκολος τρόπος να παντρέψετε τον Android κόσμο του Huawei smartphone σας με το Windows περιβάλλον χρήσης του MateBook της επιλογής σας.  Χάρη στο Huawei Share, το να μεταφέρετε αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, το να βλέπετε τα περιεχόμενα που έχετε αποθηκευμένα στο κινητό απευθείας στο laptop ή το να χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεστε το smartphone σας δεν είναι «κόλπα» μόνο για τους «μύστες» του είδους, αλλά προσβάσιμες επιλογές από τον καθένα, μέσα σε χρόνο μηδέν και χωρίς καλώδια και πολύπλοκες ρυθμίσεις!

Wearables & αξεσουάρ

Huawei Watch GT 2eΤο οικοσύστημα της Huawei δεν σταματά να επεκτείνεται, ταράζοντας τα νερά και στις κατηγορίες των wearables και των αξεσουάρ. Με προτάσεις όπως το «έξυπνο» ρολόι  Huawei Watch GT 2e που έχει γίνει… θρύλος για την αυτονομία της μπαταρίας του ή τα true wireless ακουστικά Huawei FreeBuds 3i, δύσκολα κάποιος δεν θα ενταχθεί στους κόλπους της ευρύτερης οικογένειας των φίλων της Huawei!

Huawei Summer Offers – Όλα στα κόκκινα!

Την ποικιλία του οπλοστασίου του κινεζικού κολοσσού την αναλύσαμε, το πώς θα αποκτήσετε τα προϊόντα της όμως, δεν το καλύψαμε ακόμα. Αυτό, το έχει αναλάβει το retail, όπου το δίκτυο συνεργατών της Huawei σας καλύπτει με μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές! Με δώρο τον ΦΠΑ στις νέες συσκευές με ενσωματωμένο AppGallery, προνομιακή χρήση εφαρμογών του με προνόμια της τάξεως των 300€, εκπτωτικές υπηρεσίες service και πολλά δώρα-έκπληξη, η επόμενη Huawei συσκευή σας, είναι πιο κοντά από ποτέ! Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές που τρέχουν αυτή τη στιγμή εδώ και απολαύστε τις διακοπές σας, αξιοποιώντας τις ευκολίες της τεχνολογίας!