Τη στρατηγική και το όραμά της για έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της HUAWEI, ανακοίνωσε σε virtual εκδήλωση τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 η Huawei, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τα σχέδια της εταιρείας για το HUAWEI AppGallery, την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της HUAWEI, η οποία πλέον αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο app store παγκοσμίως με τεράστιες προοπτικές στο άμεσο μέλλον.  

Στην ίδια εκδήλωση, ο CEO της εταιρείας Richard Yu παρουσίασε επίσης μια σειρά νέων επαναστατικών προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων και το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone Huawei Mate Xs, καθώς και το νέο τάμπλετ HUAWEI MatePad Pro.

pastedGraphic.png

Η Huawei έχει εμπειρία πολλών ετών στην ένταξη και διανομή εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των  δημοφιλών εφαρμογών παγκοσμίως αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Τώρα, το οικοσύστημα Huawei Mobile Services (HMS) μεγαλώνει και ένα νέο μέλλον προδιαγράφεται όχι μόνο για τη Huawei, αλλά και για όλο τον κλάδο των smartphones & mobile devices, καθώς και για τους καταναλωτές παγκοσμίως: το HUAWEI AppGallery, η εναλλακτική πλατφόρμα εφαρμογών της HUAWEI, εν μέσω των τελευταίων εξελίξεων, ανάγεται επισήμως σε ένα από τα τρία μεγάλα app stores παγκοσμίως, μια εξέλιξη που φαίνεται να είναι ο αναπόφευκτος μονόδρομος προς όφελος όλων των χρηστών Mobile Services. «Xτίζουμε το HUAWEI AppGallery για να προσφέρουμε την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία.» είναι το μήνυμα της Huawei προς τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και είναι εξαιρετικά αισιόδοξο.

Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών. Από το λανσάρισμα της τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί  γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

pastedGraphic_1.png

Έχοντας εμπιστοσύνη στους πόρους και την τεχνογνωσία της και με την στήριξη κορυφαίων προγραμματιστών απ’ όλο τον κόσμο, η HUAWEI δεσμεύεται να εμπλουτίσει σταδιακά την πλατφόρμα με ολοένα και περισσότερες διεθνείς και τοπικές εφαρμογές. Απόλυτη προϋπόθεση ωστόσο για οποιαδήποτε νέα προσθήκη στον κατάλογο εφαρμογών της είναι η διασφάλιση της ιδιωτικότητας και προστασίας των χρηστών. Το AppGallery διαθέτει ένα μηχανισμό ανίχνευσης τεσσάρων επιπέδων (έλεγχος απορρήτου, έλεγχος ευπάθειας ασφαλείας, ανίχνευση κακόβουλης συμπεριφοράς και χειροκίνητος έλεγχος ασφαλείας πραγματικού ονόματος) για να εξασφαλίσει ότι οι εφαρμογές που εμφανίζονται στην πλατφόρμα είναι ασφαλείς για λήψη και χρήση.

pastedGraphic_2.png

Προσηλωμένη στην στρατηγική της να αναπτύσσει διαρκώς νέα εργαλεία που θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν τη ζωή των χρηστών, η Huawei κάνει ανοιχτό κάλεσμα στους προγραμματιστές παγκοσμίως να συνεισφέρουν στον σχεδιασμό εφαρμογών και να συμμετάσχουν με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη και μετεξέλιξη του Huawei οικοσυστήματος. Έχοντας πρόσβαση σε τελευταίας τεχνολογίας hardware και προηγμένες λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης, η Huawei δίνει στις εταιρείες παγκοσμίως τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν ακόμα πιο έξυπνες εφαρμογές που θα προσφέρουν πραγματικά πρωτοποριακές εμπειρίες στους καταναλωτές τους και σταδιακά περισσότερες λύσεις.