Ένα έξυπνο ρολόι κατασκευασμένο για όσους θέλουν να παρακολουθούν την υγεία τους, το στρες, τον ύπνο αλλά και την αθλητική τους δραστηριότητα με… στιλ.

Με σασί από ανοξείδωτο ατσάλι, η νέα προσθήκη στην οικογένεια wearables της Huawei δεν επιχειρεί να κρύψει τον… μάχιμο χαρακτήρα της. Το Huawei Watch GT 2e αρμόζει σε όσους λατρεύουν τη δράση, αλλά ταυτόχρονα προσέχουν την υγεία τους. Μέσα από την 1.39 ιντσών AMOLED HD οθόνη αφής του έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε μια πλειάδα πληροφοριών για την εκάστοτε δραστηριότητά σας, από την άθληση μέχρι τον ύπνο, διατηρώντας παράλληλα μια πλήρη εποπτεία στα notifications του smartphone σας.

Εμφάνιση που προσαρμόζεται… στα κέφια σας

Στα 454×454 pixels της, η οθόνη του GT 2e μπορεί να φιλοξενήσει ευφάνταστα watch faces, προσόψεις τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να εναλλάξετε όποτε θέλετε να χαρίσετε διαφορετική εμφάνιση στο ρολόι σας. Η ποικιλία είναι τεράστια και ανανεώνεται συχνά, ενώ διαφορετικές είναι και οι πληροφορίες στις οποίες δίνει έμφαση η κάθε ψηφιακή πρόσοψη, προκειμένου να εντοπίσετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε περίστασης αλλά και στη διάθεσή σας.

Πού έχω βάλει τον φορτιστή;