Με τρία μικρόφωνα και εξαιρετικό ήχο, τα νέα true wireless ακουστικά της Huawei υπόσχονται πως στο εξής θα ακούτε μόνο τους ήχους που θέλετε και ταυτόχρονα θα πραγματοποιείτε ανεμπόδιστα τις κλήσεις σας, όσο θορυβώδες κι αν είναι το περιβάλλον.

Mε εργονομικό σώμα και τέσσερα εναλλακτικά μεγέθη σιλικόνης για τέλεια εφαρμογή στα αφτιά σας, τα ολοκαίνουρια FreeBuds 3i παρέχουν μια σταθερή και ασφαλή αίσθηση, όταν τα φοράτε. Το αφτί σας δεν θα καλωσορίσει μόνο το έξυπνα σχεδιασμένο σχήμα τους, αλλά και την εντυπωσιακή ακουστική εμπειρία που χαρίζουν. Παρά το μικροσκοπικό τους μέγεθος και το αμελητέο τους βάρος (μόλις 5.5 γρ. το κάθε earbud), έρχονται με μεγάλο δυναμικό οδηγό 10mm, ικανό να αποδώσει ακόμα και τα μπάσα με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Βυθιστείτε στον ήχο τους

Υψηλής πιστότητας ήχος κατά την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής, κινηματογραφικά ηχητικά εφέ κατά τη θέαση του τελευταίου blockbuster ή κατά τη διάρκεια μιας συγκλονιστικής αναμέτρησης στο game που δεν λέτε να σταματήσετε να παίζετε, είναι μερικές μόνο από τις ε-μπειρίες που σας επιφυλάσσει η 3i έκδοση των Huawei FreeBuds. Την ιδανική απομόνωση από το ενοχλητικό περιβάλλον εξασφαλίζουν τα FreeBuds 3i, χαμηλώνοντας την έ-νταση των θορύβων του περιβάλλοντος έως τα 32dB.

Δώστε δύναμη στη φωνή σας

Εχετε βαρεθεί να… ξελαρυγγιάζεστε για να σας ακούσουν κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης ή να παίρνετε τους δρόμους για να απομακρυνθείτε από έναν… πολύβουο χώρο; Ενα σύστημα τριών μικροφώνων θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε μέσω του smartphone σας. Δύο μικρόφωνα στην κορυφή και στη βάση κάθε ακουστικού και ένα τρίτο στο εσωτερικό του εγγυώνται πως μόνο η φωνή σας θα καταγραφεί από το περιβάλλον και μάλιστα με κρυστάλλινη ποιότητα, όση «βαβούρα» κι αν σας πλαισιώνει, χάρη στη μοναδική Active Noise Cancellation τεχνολογία που διαθέτουν.

Pop & Pair

Η διαδικασία του pairing δεν αξίζει καν να αποκαλεστεί έτσι, μιας και διαρκεί κλάσματα δευτερολέπτου! Ειδικά σε Huawei smartphones με περιβάλλον χρήσης EMUI10 ή νεότερο, με το που ανοίξετε τη θήκη φόρτισης, ένα pop-up window στην οθόνη του κινητού σάς προτρέπει να συνδεθείτε, δίνει πρόσβαση στις ρυθμίσεις, ενώ παράλληλα σας ενημερώνει και για την μπαταρία των ακουστικών και της θήκης τους. Ανοίξτε, φορέστε, τελειώσατε!

Αγγίξτε τα, θα καταλάβουν!

Οι ενσωματωμένοι capacitive αισθητήρες στα ακουστικά αντιλαμβάνονται κάθε σας άγγιγμα με ακρίβεια (ανιχνεύοντας έξυπνα και αποκλείοντας τις κατά λάθος επαφές), προκειμένου να πυροδοτήσουν τις αντίστοιχες εντολές. Ετσι, για παράδειγμα, με ένα διπλό tap μπορείτε να απαντήσετε ή να τερματίσετε μια εισερχόμενη κλήση ή να σταματήσετε/επανεκκινήσετε τη μουσική σας. Η τελευταία θα μπει αυτομάτως σε pause με το που βγάλετε τα earbuds από τα αφτιά σας.

Μπαταρία για… camping

Μια φόρτιση επαρκεί για έως 3.5 ώρες συνεχούς ακρόασης, ενώ η θήκη που λειτουργεί και ως φορτιστής προσφέρει επιπρόσθετα 14.5 ώρες αυτονομίας σε πλήρη χρήση. Φορτίστε πλήρως θήκη και ακουστικά και είστε έτοιμοι για Σαββατοκύριακο σε ερημική παραλία μακριά από πρίζες!


[UPDATE]

Με εντυπωσιακές προσφορές ρίχνει η Huawei στην ελληνική αγορά τόσο τα Huawei FreeBuds 3i όσο και το νέο Huawei MatePad T8.

Με τις προπαραγγελίες:

  • Τα Huawei FreeΒuds 3i διατίθενται για προπαραγγελία από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei έως και τις 5 Ιουλίου 2020 (Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – ΠΛΑΙΣΙΟ – Public – MediaMarkt – Vodafone – WIND – Electronet – You.gr – WelcomeStores – Euronics – Expert Hellas), και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το Huawei Band 4.  

  • Το Huawei MatePad T8 διατίθεται για προπαραγγελία από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei έως και τις 5 Ιουλίου 2020 (Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣΠΛΑΙΣΙΟ – Public – MediaMarkt – WIND – Electronet – You.gr – WelcomeStores – Euronics – Expert Hellas), και μέχρι εξαντλήσεωςτωναποθεμάτων, με δώρο το νέο AG smartphone Υ5P. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.