Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις του Halloween στο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Ελλάδα, μιλήσαμε με τον επικεφαλής των Allou! Fun Park και Kidom (“Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε.”), Γιάννη Γεωργόπουλο προκειμένου να μας ξεναγήσει στη νέα εποχή του δημοφιλούς προορισμού διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε. (Allou! Fun Park & Kidom), Γιάννης Γεωργόπουλος.

Όταν το motto μιας εταιρείας είναι το “AMUSE & AMAZE”, δύσκολα μπορεί να μην προκαλέσει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν συναρπαστικές εμπειρίες, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την περίπτωση του Allou! Fun Park και του Kidom, των δημοφιλέστατων πάρκων ψυχαγωγίας που διανύουν περίοδο ανανέωσης σε όλους τους τομείς. Οι σημαντικές επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά θεματικά “Halloween” events αυτής της περιόδου κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και μας οδήγησαν σε μια συνέντευξη με τον… “ενορχηστρωτή” των αξέχαστων στιγμών που προσφέρει η εταιρεία “Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε.”, Γιάννη Γεωργόπουλο.

-Πείτε μας δυο λόγια για το «Freaking Mega October». Μήπως έφτασε η στιγμή μετά το Black Friday να γιορτάζουμε και το Halloween στη χώρα μας;

Είναι η λογική συνέχεια. Όχι του Black Friday αλλά της παγκοσμιοποίησης την οποία ζούμε και από την οποία φυσικά και να θέλει κάποιος δεν μπορεί να ξεφύγει. Οι εικόνες πολλές. Κινηματογραφικές ταινίες, μεγάλα διεθνή έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας, συγγενείς και φίλοι που ταξιδεύουν και μένουν στο εξωτερικό και ειδικά στις δυτικές χώρες και φυσικά το internet που φέρνει το τόσο μακριά… τόσο κοντά. Και αυτό είναι καλό! Η διασκέδαση είναι το μέσο να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Να ξεσκάσεις, να περάσεις χρόνο με τους φίλους, την οικογένεια σου και γενικά τους αγαπημένους σου. Το Halloween και το κάθε τι που οδηγεί και εμπεριέχει την έννοια της διασκέδασης, της ξεγνοιασιάς, του ποιοτικού χρόνου, από όπου και να προέρχεται, όποια πολιτιστικά στοιχεία και να περιλαμβάνει, είναι καλοδεχούμενο.
Το Halloween λοιπόν, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, μοιραία θα έφτανε και στη χώρα μας. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια διεθνή γιορτή του μασκαρέματος η οποία φυσικά μέσα στους αιώνες έχει εξελιχθεί και έχει πάρει στοιχεία από διάφορους πολιτισμούς αλλά και εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο στις χώρες που «εορτάζεται» ανάλογα με τις τοπικές συνήθειες και τα πολιτιστικά στοιχεία της κάθε χώρας. Φυσικά, η βασική σταθερά, η κολοκύθα, έχει την τιμητική της σε κάθε χώρα και είναι το σήμα κατατεθέν σε κάθε «εορτασμό» του Halloween ανά τον κόσμο. Όπως φυσικά και το πασίγνωστο πλέον Trick or Treat! Τρόμαγμα ή Κέρασμα! Έτσι λοιπόν και εμείς στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην Ελλάδα και στο Kidom, το βασίλειο των παιδιών, δεν θα μπορούσαμε παρά να κάνουμε το αυτονόητο. Να φέρουμε κάτι μακρινό, όμορφο, πρωτόγνωρο, εντυπωσιακό στο Ελληνικό κοινό. Το πρώτο βήμα έγινε το 2018, με το πρώτο Zombie Fest της Ελλάδας, με μοναδικό «εορταστικό» Halloween στολισμό των πάρκων μας για 2 εβδομάδες, χορευτικά events και παρελάσεις και έντονη Halloween ατμόσφαιρα. Η αποδοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Μας έδωσε δύναμη αλλά και μας έβαλε στη διαδικασία να θέλουμε να γιγαντώσουμε ακόμα περισσότερο την περίοδο αυτή και να δείξουμε στον κόσμο πράγματα μοναδικά, πρωτόγνωρα για τα Ελληνικά δεδομένα, εντυπωσιακά. Άλλωστε, το motto μας είναι AMUSE & AMAZE και τον φετινό Οκτώβριο σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Η περίοδος «εορτασμού» του Halloween ξεκινάει στο Allou! Fun Park όπου θα συμβούν… Σημεία και Τέρατα!

Το Freaking Mega October λοιπόν, ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου. Η περίοδος «εορτασμού» του Halloween ξεκινάει στο Allou! Fun Park όπου θα συμβούν… Σημεία και Τέρατα! Από την 1η Οκτωβρίου, το πάρκο ξεκινάει να «αλλάζει»! Εκατοντάδες κολοκύθες, αράχνες, σκελετοί, «τρομακτικά» πλάσματα, καταπληκτική ατμόσφαιρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις, θα περιμένουν τους «τολμηρούς» επισκέπτες μας. Από φέτος ξεκινά ο θεσμός των Freaky Weekends στο Allou! Fun Park, όπου κάθε Σάββατο και Κυριακή θα πραγματοποιείται και κάτι διαφορετικό. Αρχίζοντας με το opening event το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το απόγευμα, τα πλάσματα της νύχτας, ξυπνούν, απελευθερώνονται και με ένα μοναδικό show ξεχύνονται στους διαδρόμους του Allou! Κάθε λογής απόκοσμη φιγούρα θα βγει «περίπατο» μέσα στο πάρκο με ένα μοναδικό, κινηματογραφικό τρόπο που δε θα αποκαλύψω για να μη χαλάσω την έκπληξη και στη συνέχεια θα συμβούν δράσεις, χορευτικά και shows που οι επισκέπτες μας είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν με την ψυχή τους. Στο ίδιο μοτίβο, θα ακολουθήσουν και τα επόμενα Σαββατοκύριακα με κορύφωση το Σάββατο 2 Νοεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Zombie Fest και το κλείσιμο της περιόδου του Halloween μέχρι την επόμενη χρονιά. Ο πήχης έχει μπει ψηλά και είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας θα εντυπωσιαστούν και θα απολαύσουν την κάθε στιγμή της παραμονής τους στο πάρκο.
Στα social media και το website μας μπορεί ο κόσμος να βρει πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις μας και (προ)καλούμε όλους μας τους επισκέπτες να ντυθούν με τη Halloween στολή τους και να έρθουν στο πάρκο για ατελείωτο παιχνίδι.
Για να μην ξεχνάμε όμως και το Kidom για τους μικρούς μας φίλους… φέτος η μάγισσα Kidoφρούλα έρχεται στο πάρκο μας μαζί με τις βοηθούς της. Η καλή μάγισσα θα φτιάχνει κάθε Σαββατοκύριακο το μαγικό της φίλτρο και θα μοιράζει στους μικρούς της φίλους πολλά δώρα αλλά και τη μυστική της συνταγή. Μια καταπληκτική και διασκεδαστική εμπειρία για τα παιδιά όπου –σε συνδυασμό με ασφαλές και ατελείωτο παιχνίδι – θα απασχοληθούν με ειδικές Halloween κατασκευές και θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να φωτογραφηθούν με την καλή μάγισσα Kidoφρούλα. Γι’αυτό ο Οκτώβριος για εμάς είναι Freaking αλλά και Mega καθώς μαζί με όλα τα παραπάνω οι επισκέπτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε όλα τα παλιά και νέα παιχνίδια του Allou! Fun Park με το νέο Allou! Mega Pass, που κάνει και Trick αλλά και Treat, καθώς «κερνάει» ακόμα περισσότερο παιχνίδι!

-Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αρκετές αλλαγές στις εγκαταστάσεις σας, όπως καινούρια παιχνίδια και εντυπωσιακό φωτισμό. Σε ποιους τομείς πέφτει το βάρος της ανανέωσης του Allou! Fun Park αυτήν την περίοδο;

Πρώτο και κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια. Πάνω απ’ όλα! Συνεπώς ο πρώτος, μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος σκοπός μας είναι να προσφέρουμε διασκέδαση σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον. Στα πλαίσια αυτά κάνουμε σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της λειτουργίας μας, με στόχο να διαφυλάττουμε πάντα τις αρχές μας. Ελέγχουμε και συντηρούμε συστηματικά τα παιχνίδια μας, ανανεώνουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις και τη λειτουργία μας. Μην ξεχνάτε ότι η εταιρεία λειτουργεί δύο πάρκα συνολικής έκτασης 30 στρεμμάτων και απασχολεί πάνω από 240 άτομα, περνώντας μέσα από πολύ δύσκολες εποχές στην κοινωνία. Έχει όμως καταφέρει να διατηρήσει την ποιότητα της υπηρεσίας σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και συνεχώς κάνουμε βήματα μπροστά, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις εμπειρίες των επισκεπτών μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο σε μια οικονομία που έχει περάσει μέσα από τόσο σημαντικές και μεγάλες δυσκολίες να μπορείς να ενισχύσεις την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας χωρίς να αυξήσεις το κόστος. Κι όμως, στο Allou! Fun Park έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις την τελευταία 3ετία. Και σε παιχνίδια και σε εξοπλισμό αλλά και σε ανακαινίσεις και βελτιώσεις στους χώρους μας. Και συνεχίζουμε! Θα δείτε μεγάλα πράγματα από το πάρκο στη συνέχεια. Μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε με το Halloween και το Freaking Mega October!

-Οι περισσότεροι αναγνώστες μας ίσως να έχουν συνδυάσει το Allou! Fun Park με οικογενειακές στιγμές, ωστόσο οι χώροι σας προσφέρονται και για εταιρικές εκδηλώσεις. Ποιες ακριβώς υπηρεσίες προσφέρετε και ποια τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα;

Οι χώροι μας προσφέρονται απόλυτα για εταιρικές δραστηριότητες. Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που μας έχουν εμπιστευθεί με την ετήσια εταιρική τους εκδήλωση και μάλιστα με χιλιάδες καλεσμένους. Μεγάλες εταιρείες συγκοινωνιών, retail, καυσίμων κ.λπ. διοργανώνουν κάθε χρόνο για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους events και παιχνίδι. Τα πάρκα μας είναι ο ιδανικός χώρος για μια εταιρεία να συνδυάσει το επιμορφωτικό της event, καθώς υπάρχει ο εξοπλισμός, ο χώρος και η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο αλλά και το team building με συμμετοχή στα παιχνίδια δεξιοτήτων, στα μοναδικά στην Ελλάδα drift Power Karts μας κλπ. Και όλα αυτά σε ένα μαγευτικό χώρο πρασίνου μέσα στην πόλη. Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και τη γνώση να διοργανώσει το καλύτερο corporate event που θα έχει πραγματικό value for money για κάθε εταιρεία.