Η Kaspersky Lab βρέθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά μεταξύ των «Ηγετών» της έκθεσης Magic Quadrant της Gartner.

Η Kaspersky Lab τοποθετήθηκε στο «Τεταρτημόριο των Ηγετών» της έκθεσης “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms” της Gartner για το 2016. Η αξιολόγηση έγινε με κριτήρια την «πληρότητα του οράματος» και την «ικανότητα υλοποίησης του». Σημειώνεται ότι αυτό είναι το πέμπτο συνεχόμενο έτος που η εταιρεία τοποθετείται από την Gartner μεταξύ των ηγετών του κλάδου.

Η παγκόσμια εμπορική αναγνώριση της Kaspersky Lab, το αυξανόμενο μερίδιο αγοράς, η ισχυρή επιρροή της εντός του κλάδου της ψηφιακής ασφάλειας, καθώς και η αναγνώρισή της ως «Ηγέτης» από την Gartner, αναδεικνύουν περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος πάροχος λύσεων προστασίας τερματικών συσκευών υψηλής ποιότητας. Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της Kaspersky Lab περιλαμβάνει λύσεις ασφάλειας για ένα ευρύ φάσμα πελατών, προσφέροντας προστασία απέναντι σε όλους τους τύπους των ψηφιακών απειλών.

Επιπλέον, η εταιρεία βρέθηκε περισσότερες φορές απ’ οποιονδήποτε άλλο πάροχο στις τρεις κορυφαίες θέσεις των ανεξαρτήτων δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015. Χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες πληροφόρησης ασφάλειας που διαθέτει, οι λύσεις της Kaspersky Lab αποτελούν την πρώτη επιλογή για 400 εκατομμύρια χρήστες και 270.000 εταιρικούς πελάτες.

Kaspersky_Lab_-_IFA_2012-730x486«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να τοποθετούμαστε μεταξύ των «Ηγετών» στην έκθεση Magic Quadrant της Gartner για πέμπτη συνεχή χρονιά. Δέσμευση μας είναι ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την κορυφαία στον κλάδο και πλέον πολυεπίπεδη ασφάλεια, μετασχηματίζοντας την πληροφόρηση που αντλούμε για ζητήματα ασφάλειας απ’ όλο τον κόσμο, σε τεχνολογίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απειλών, συμπεριλαμβανομένων των ήδη γνωστών, των αναδυόμενων ακόμα και των πιο προηγμένων», σχολίασε ο Nikita Shvetsov, Chief Technology Officer της Kaspersky Lab.

«Η πλούσια εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από την καταπολέμηση σοβαρών ψηφιακών απειλών, μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε λύσεις ασφάλειας για τερματικές συσκευές, οι οποίες συνδυάζουν την ευκολία διαχείρισης με την αποτελεσματική προστασία, ώστε να ανταποκρινόμαστε ακόμα και στις πιο πιεστικές ανάγκες των πελατών μας», συμπλήρωσε.