Η Logitech παρουσίασε το πιο εξελιγμένο φορητό ποντίκι της, το Logitech MX Anywhere 2 που έχει σχεδιαστεί για να συνοδεύει τη δουλειά σας όπου και εάν βρίσκεστε.

JPG 72 dpi (RGB)-107468_MXAnywhere2_BTYH Logitech παρουσίασε το ποντίκι Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile βελτιώνοντας σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε! Το ποντίκι είναι ασύρματο, φορητό και έχει σχεδιαστεί για υψηλή παραγωγικότητα όπου και αν βρισκόμαστε.

 

Το Logitech MX Anywhere 2 διαθέτει έναν εξελιγμένο αισθητήρα laser Darkfield που μπορεί να ανιχνεύει την κίνηση πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια – ακόμη και γυαλί, έχει ένα χαρακτηριστικό συμπαγές καμπύλο σχήμα και μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε θέλουμε να εργαστούμε. Είναι τόσο μικρό που χωρά σε μια τσάντα, ενώ η λαστιχένια επιφάνειά του το κάνει άνετο στη μακροχρόνια χρήση.

 

«Το νέο ασύρματο ποντίκι μας, Logitech MX Anywhere 2, είναι η φορητή έκδοση του βραβευμένου MX Master Wireless και προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό συνδεσιμότητας, μεγέθους και άνεσης», εξήγησε η Charlotte Johs, αντιπρόεδρος της Logitech διεθνώς, για περιφερειακά υπολογιστών. «Είναι σχεδιασμένο να αποδίδει όπου κι αν βρισκόμαστε και αυτή την στιγμή είναι το πιο ευέλικτο στη χρήση φορητό ποντίκι της γκάμας μας».

Talise_05


Με διπλή δια-συνδεσιμότητα, το Logitech MX Anywhere 2 μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστές Windows ή Mac, είτε με τον ασύρματο δέκτη Pico Unifying (που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), είτε μέσω Bluetooth.

 

Ακόμη, το ποντίκι μπορεί να αναγνωρίσει έως τρεις συσκευές μαζί, οπότε με ένα πάτημα του πλήκτρου Logitech Easy-SwitchTM μπορούμε να δουλεύουμε εναλλάξ μεταξύ τους, π.χ. από ένα επιτραπέζιο υπολογιστή, σε ένα laptop ή σε ένα tablet, είτε βρισκόμαστε στο σπίτι είτε είμαστε έξω.

 

Όσο για την ροδέλα κύλισης, αυτή προσφέρει υπερ-ταχύ σκρολάρισμα, οπότε μπορούμε να πλοηγηθούμε γρήγορα σε μεγάλα έγγραφα ή ιστοσελίδες και μετά, με ένα πάτημα, να περάσουμε σε κύλιση ακριβείας ανά κλικ.

 

Όπως και το Logitech MX Master, έτσι και το Logitech MX Anywhere 2, μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του λογισμικού Logitech OptionsTM ώστε να μιμείται τις χειρονομίες στο touchpad των υπολογιστών Mac για να έχουμε τον έλεγχο ακριβείας που έχουμε συνηθίσει. Τέλος, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί έως και δύο μήνες, οπότε δεν έχουμε άγχος για εφεδρικές μπαταρίες, ενώ φόρτιση διαρκείας ενός λεπτού, μέσω καλωδίου USB, προσφέρει έως και δύο ώρες χρήσης.

Talise_28Τιμή και διαθεσιμότητα

 

Το ασύρματο φορητό ποντίκι Logitech MX Anywhere 2 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Αύγουστο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €81,99.