Παρουσίαστηκε το υπερφορητό πληκτρολόγιο Logitech Keys-To-Go για κινητά με λειτουργικό Android και Windows και εξτρά στήριγμα που προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση όπου κι αν βρίσκεστε.

Custom_format_Keys-to-go_Android_Black_WIPING lowΤο υπερφορητό πληκτρολόγιο Logitech® Keys-To-Go για συσκευές κινητής τηλεφωνίας με λογισμικό Android™ και Windows®, παρουσίασε σήμερα η Logitech. To Keys-To-Go – που ήδη διατίθεται και για συσκευές iOS® – είναι ένα κομψό αυτόνομο Bluetooth® πληκτρολόγιο, που μεταφέρεται παντού και πιάνει ελάχιστο χώρο.

 

«Παρουσιάσαμε αρχικά το Logitech Keys-To-Go για το iPad® και το πληκτρολόγιο γρήγορα έγινε το αγαπημένο των καταναλωτών» εξήγησε η Michele Hermann, αντιπρόεδρος του τομέα φορητών συσκευών της Logitech. «Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε την ίδια φορητότητα και εμπειρία πληκτρολόγησης σε συσκευές με λειτουργικά Android και Windows, είτε αυτές είναι ταμπλέτες, phablet ή smartphone. Το Logitech Keys-To-Go μπορεί να μας ακολουθήσει παντού, χάρη στην κομψή και ελαφριά σχεδίασή του, ενώ φυσικά προσφέρει την κορυφαία εμπειρία πληκτρολόγησης, που περιμένει κανείς από ένα πληκτρολόγιο Logitech. Το αποτέλεσμα; Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τη φορητή συσκευή μας».

 

Custom_format_Dwell AW_enviro 1 lowΗ λεπτή και ελαφριά φόρμα του πληκτρολογίου κάνει εύκολη τη μεταφορά του σε ένα τσαντάκι, σε σακίδιο, ή ακόμη και στην τσέπη ενός παλτού, χωρίς να πιάνει πολύτιμο χώρο ή να μας βαραίνει. Το Logitech Keys-To-Go καλύπτεται από ένα υγρο-απωθητικό κάλυμμα FabricSkin, που βοηθά στην προστασία του από υγρά και βρωμιές, σκουπίζεται πανεύκολα ενώ αντέχει σε μια πτώση. Έτσι, αποδεικνύεται ανθεκτικό σε μια ποικιλία από… κακοτοπιές, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο.

 

Το πληκτρολόγιο έχει μια ικανοποιητική απόσταση μεταξύ των πλήκτρων του, ώστε να προσφέρει άνετη πληκτρολόγηση (παρά το απίστευτα λεπτό προφίλ του), ενώ μια σειρά από πλήκτρα συντομεύσεων για Android και Windows λειτουργίες εξυπηρετούν και βελτιώνουν την παραγωγικότητα. Η συγκεκριμένη έκδοση (για Android και Windows συσκευές), περιλαμβάνει και ένα φορητό στήριγμα, για άνετη πληκτρολόγηση μέσω smartphone. Το στήριγμα συνδέεται στο πληκτρολόγιο και κρατά το smartphone σε όρθια θέση.

 

Custom_format_Keys-to-go_Android_DarkBlue_BOB lowΤιμή και διαθεσιμότητα
Το πληκτρολόγιο Logitech Keys-To-Go για συσκευές με λειτουργικό Android (έκδοση 4.1 και άνω) ή Windows® 7 (και νεότερες εκδόσεις) αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, ΗΠΑ και επιλεγμένες χώρες της Ασίας από τον Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com ή το blog.