Τα Pokémon Omega Ruby και Alpha Sapphire για τα Nintendo 3DS και 2DS, μπορούν να απολαύσουν οι λάτρεις των παιχνιδιών στο Γερμανό.


pokemon germanosΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, τον μοναδικό κωδικό για την ειδική demo έκδοση των Pokemon Omega Ruby και Pokemon Alpha Sapphire και το παιχνίδι ξεκινά.


Το demo περιλαμβάνει gameplay που οι χρήστες δεν θα συναντήσουν πουθενά αλλού. Κατά την αρχική πορεία της περιπέτειας αυτής, μπορεί κανείς να συναντήσει γνώριμα Pokémon που μπορούν να κάνουν Mega Evolve. Εκτός αυτού, τα Pokémon που έχουν γίνει Mega Evolved θα μπορούν να μεταφερθούν στην κανονική έκδοση των 3DS Pokémon Omega Ruby και 3DS Pokémon Alpha Sapphire. Επίσης, ειδικά reward items που συλλέγουν οι χρήστες στην ειδική demo έκδοση, θα μπορούν να μεταφερθούν στην κανονική έκδοση.


Ταυτόχρονα, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μέσα από το www.egermanos.gr, οι καταναλωτές μπορούν να προπαραγγείλουν τα δύο νέα παιχνίδια, που θα τους προσφέρουν ατελείωτες και συναρπαστικές ώρες gaming. Οι κανονικές εκδόσεις των παιχνιδιών (Full version) θα είναι διαθέσιμες στις 28 Νοεμβρίου.