Οι πιο διάσημοι celebrities αράζουν στο Netwix με τα «Celebrities Documentaries» αποκλειστικά στο netwix.gr.


netwixΤι κοινό έχουν η Kim Kardashian, o Kanye West, o Justin Bieber, οι One Direction και ο Σάκης Ρουβάς; Ναι… καλά μάντεψες! Βρίσκονται όλοι στο #1 ιντερνετικό κάναλι, το netwix.gr!


Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τον έρωτα της Kim Kardashian και του Kanye West, την φαντασμαγορική περιοδεία του Σάκη Ρουβά “The Ace of Hearts Tour”, σε όλη την Ελλάδα, να ζήσεις “Up Close & Personal” στιγμές με το αγαπημένο σου boy band, τους One Direction, αλλά και να ταξιδέψεις με τον Justin Bieber στο πανέμορφο Παρίσι; Δεν έχεις παρά να μπεις στο netwix.gr και να παρακολουθήσεις τις μοναδικές εκπομπές και τα Celebrities Documentaries που σου έχουμε εξασφαλίσει!


KIMYE: Μια pop ιστορία αγάπης και δόξας στο netwix.gr. Δείτε πως από παιδιά διασήμων έγιναν και οι ίδιοι διάσημοι και κατέληξαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, στο ντοκιμαντέρ που κρύβει όλη την αλήθεια για την ιστορία αγάπης της Kim Kardashian και του Kanye West.
http://goo.gl/QLQ9mV


ONE DIRECTION: “Up Close & Personal” με το αγαπημένο σου boy band. Το netwix εξασφάλισε για σένα ένα μοναδικό μουσικό ντοκιμαντέρ για το πιο hot boy band του πλανήτη, τους ONE DIRECTION, που έχει πουλήσει ήδη πάνω από 14 εκατομμύρια singles και 8 εκατομμύρια δίσκους. “Up Close & Personal” με τους Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson… και αν δεν τους έχεις αγαπήσει ήδη τρελά, αφέσου υπεύθυνα και ετοιμάσου να κλέψουν και την δική σου καρδιά!
http://goo.gl/qxjO0i


JUSTIN BIEBER LIVE IN PARIS: Beliebers είστε έτοιμοι; Απολαύστε δωρεάν πρόσβαση στην private συναυλία του Justin Bieber στο Παρίσι!
Χάρη στο netwix.gr όλοι οι Beliebers έχουν δωρεάν πρόσβαση σε μία από τις καλύτερες συναυλίες του μεγαλύτερου teen idol του κόσμου! Πάρε κι εσύ το free pass σου για να απολαύσεις σε vip θέση το μοναδικό Live Concert του στο Παρίσι με θέα τον Πύργο του Αϊφελ, άκουσε τον να απαντάει σε ερωτήσεις των fans του και …. μη ντραπείς να ξεροσταλιάσεις ατελείωτες ώρες στην μπροστά στην οθόνη σου! Συνέβη σε όλους!
http://goo.gl/nAav87


#FollowSakis: Το πρώτο digital μουσικό ντοκιμαντέρ με τις προσωπικές, behind the scenes στιγμές του κορυφαίου Έλληνα star στο μουσικό του ταξίδι “The Ace of Hearts Tour” συνεχίζεται! Γιατί πώς να χορτάσει κανείς τον Σάκη Ρουβά; Μετά την Καλαμάτα, το Ηράκλειο Κρήτης και την Κύπρο, το #FollowSakis ακολουθεί τον Σάκη και στη Θεσσαλονίκη με special guest star την Μαίρη Συνατσάκη αλλά και μεγάλη συναυλία του στην Αθήνα. WeFollowSakis μέχρι και στο δωμάτιο του… Μη χάσεις λεπτό!!!
http://goo.gl/B3QIQ3, http://goo.gl/g8tf9A


Μπες κι εσύ στη μεγάλη digital παρέα του www.netwix.gr και άραξε με τους αγαπημένους σου celebrities!