Η Data Communication έλαβε ακόμη μια διάκριση στο θεσμό Best Workplaces, που διοργανώνει το Great Place to Work® Institute Hellas.


great place to workΣτην ανάδειξη των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αφού βρίσκεται μεταξύ των 10 κορυφαίων εταιριών με 50-250 εργαζομένους. Η βράβευση αυτή αποτελεί την τέταρτη συνολικά για την εταιρεία και έρχεται να επιβεβαιώσει τόσο την επένδυση που πραγματοποιεί καθημερινά στα στελέχη της, όσο και την υπευθυνότητα που επιδεικνύει απέναντί τους.


Πιστεύοντας πως το ανθρώπινο δυναμικό για μια επιχείρηση αποτελεί τον πόρο που διαμορφώνει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα και ως εκ τούτου αποτελεί και το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας της, η Data Communication (datacomm.gr) σε όλη τη διάρκεια της πορείας της, τοποθετεί την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξή των εργαζομένων της ανάμεσα στις στρατηγικές της προτεραιότητες. Καλλιεργώντας σταθερά στην εταιρική της κουλτούρα την αλληλεγγύη, τη συνεργασία, την επιβράβευση της επιτυχίας σε όλες τις βαθμίδες, καθώς επίσης και τη θεμελίωση ουσιαστικών και παραγωγικών σχέσεων, η διάκριση αυτή πιστοποιεί τη μέριμνα της Data Communication (datacomm.gr) για το ανθρώπινο στοιχείο της και ανταμείβει τις ενέργειες και τις πρακτικές της αναφορικά με το έμψυχο υλικό της.


Η κ. Ζωή Δουζένη, Executive Vice president και υπεύθυνη σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού για την Data Communication (datacomm.gr) δήλωσε σχετικά: «Η νέα διάκριση της Data Communication στο θεσμό Best Workplaces μας κάνει για μια ακόμη φορά υπερήφανους και δικαιώνει την επιλογή μας να στηρίζουμε καθημερινά, 27 χρόνια τώρα, το ανθρώπινο δυναμικό μας διασφαλίζοντας την ανάπτυξη και διατήρηση ενός άρτιου εργασιακού περιβάλλοντος. Παρά τις δυσκολίες που επικρατούν στη χώρα μας, εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά να επενδύουμε στους ανθρώπους μας παρέχοντας επαρκή εφόδια για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, ώστε να οδηγηθούν στην επίτευξη του καλύτερου προσωπικού και ομαδικού αποτελέσματος».