Η Intralot διακρίθηκε με το Χρυσό Αριστείο για την Επιχειρηματική Ηθική από το ΕΒΕΝ GR, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής.


intralot 2011Συγκεκριμένα, η INTRALOT βραβεύτηκε στους τομείς “Επιχειρησιακής Ανάλυσης”, “Κανονισμών και Επικοινωνίας Εσωτερικού Έλεγχου” και “Αξιολόγησης Εταιρικής Απόδοσης”. Η επιχειρηματική αριστεία και οι αρχές της ακεραιότητας, της αξιοπιστίας και της επιχειρηματικής ηθικής βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρικής φιλοσοφίας της INTRALOT. Tα τελευταία πέντε χρόνια η INTRALOT έχει τιμηθεί από το EBEN για τη συνέπεια που επιδεικνύει σε αυτές τις αρχές, λαμβάνοντας μάλιστα τα τελευταία τρία χρόνια την κορυφαία διάκριση, το Χρυσό Αριστείο. Το βραβείο απονεμήθηκε στην INTRALOT από τον κ. Αντώνη Γκορτζή, Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.


Η INTRALOT βραβεύθηκε για την άριστη απόδοσή της σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής ηθικής σύμφωνα με το Μοντέλο EBEN, κατόπιν διεξοδικής διαδικασίας αξιολόγησης. Η λειτουργία της INTRALOT βασίζεται σε συστηματική Επιχειρησιακή Ανάλυση των δεδομένων της αγοράς, των πελατών και του ανταγωνισμού, στο πλαίσιο ενός εταιρικού περιβάλλοντος προαγωγής της Ποιότητας, της Ασφάλειας και της Επιχειρηματικής Αριστείας. Επιπλέον, εστιάζει στην αποτελεσματικότητα των διεθνώς αναγνωρισμένων συστημάτων Διαχείρισης που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει, όπως το EFQM, το WLA, το ISO και το μοντέλο EBEN, καθώς επίσης και του συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας. Για την υποστήριξη της Αξιολόγησης συνολικής λειτουργίας και απόδοσης της εταιρείας, η INTRALOT έχει αναπτύξει και χρησιμοποιεί ένα σύνολο προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων, τα οποία ενισχύουν την εταιρική κουλτούρα διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών προς τους πελάτες και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και προϊόντων.


Κατά την τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου στην Αθήνα, ο κ. Αργύρης Τσιλίδης, Διευθυντής Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού της INTRALOT, δήλωσε: “Στην INTRALOT θεωρούμε ότι η επιχειρηματική ηθική αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για αειφόρο ανάπτυξη. Η διαφάνεια, η ακεραιότητα και η υπευθυνότητα έχουν υιοθετηθεί από όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας αποτελώντας τις αρχές πάνω στις οποίες έχουμε στηρίξει τις δραστηριότητές μας σε όλον τον κόσμο από την ίδρυση της εταιρείας. Η δέσμευσή μας για την προαγωγή της επιχειρηματικής ηθικής σε όλες τις εκφάνσεις της εταιρικής δράσης προσθέτει αξία στην εταιρεία, η οποία μεταφέρεται και στους πελάτες μας.”