Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της Toshiba αντανακλά τη ζήτηση για ψηφιακή διασκέδαση και πολλαπλές διασυνδέσεις.


Satellite_P875_Full_Prod_Mar12_02Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε νέες σειρές φορητών υπολογιστών για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Οι προδιαγραφές τους αντανακλούν την αυξανόμενη ζήτηση για πολυμέσα σε 2D και 3D σε φορητούς υπολογιστές για ταχύτατη ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ συσκευών ή συνδέσεων στο διαδίκτυο. Η πραγματικότητα αυτή είναι εμφανής σε όλα τα μοντέλα των σειρών Satellite C-, Satellite L- και Satellite P-, το φορητό κέντρο ψυχαγωγίας Qosmio X870 και τη νέα σειρά Satellite Pro για επαγγελματική χρήση. Πέραν αυτού η σειρά Satellite P855 είναι η πρώτη σειρά Satellite με 3D τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν 3D ταινίες χωρίς να χρειάζεται να φορέσουν 3D γυαλιά. Οι νέες σειρές φορητών υπολογιστών της Toshiba θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.


Η Toshiba ανακοίνωσε νέους φορητούς για τις τρεις σειρές Satellite, δύο στη σειρά Satellite Pro και τη σειρά Qosmio line. Το μέγεθος οθόνης ξεκινάει από 33.8cm (13.3’’) μέχρι 43.9cm (17.3’’) ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των συχνών ταξιδιωτών και επιπλέον τα γούστα όσων θέλουν μια πολύ μεγάλη οθόνη. Αντίστοιχα, οι καταναλωτές με περιορισμένο budget θα βρουν αξιόπιστα και λειτουργικά laptop όπως και οι καταναλωτές που είναι φανατικοί των πολυμέσων και του gaming. Τέλος όσοι θέλουν να ξεχωρίσουν θα βρουν στα μοντέλα της σειράς Satellite Pτον κομψό σχεδιασμό που θέλουν σε περίβλημα αλουμινίου.


Νέα σειρά Satellite Pro
Sat_Pro_L870_sil_Prod_Full_Feb12_05Οι νέες σειρές Satellite Pro L και Satellite Pro C απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις και γραφεία αλλά και freelancers που αναζητούν αξιόπιστα, δυνατά laptop. Διαθέτοντας τον πιο προηγμένο επεξεργαστή και ταχύτητα στη μεταφορά δεδομένων αποτελούν αξία που αξίζει την επένδυση. Τα μοντέλα της σειράς C έχουν μαύρο φινίρισμα ανθεκτικό στις γρατζουνιές, ενώ η σειρά L διαθέτει ασημένιο γυαλιστερό φινίρισμα και προστασία απέναντι στα δακτυλικά αποτυπώματα. Η σειρά Satellite Pro θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.


Σειρά Satellite Pro L
Η σειρά Satellite Pro L είναι ιδανική για μικρές επιχειρήσεις και γραφεία που αναζητούν φορητούς υπολογιστές με ενισχυμένα χαρακτηριστικά. Η σειρά Satellite Pro L διαθέτει τρία διαφορετικά μοντέλα:
– Το μικρό και ελαφρύ L830,με 33cm (13’’) οθόνη απευθύνεται στους συχνούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια πολύ ελαφριά φορητή συσκευή χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στις επιδόσεις
– Το 39.6cm (15.6’’) L850 βοηθάει στη διαχείριση των καθημερινών εργασιών στο γραφείο και εκτός
– Το L870 με μεγάλη οθόνη 43.2cm (17’’) HD+ αντικαθιστά πλήρως τον υπολογιστή του γραφείου σας με χαρακτηριστικά πολυμέσων και business


Σειρά Satellite Pro C
Τα μικρά γραφεία και οι επιχειρήσεις με περιορισμένο IT budget μπορούν να εξυπηρετηθούν από τη σειρά Satellite Pro C χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς σε δύναμη και αξιοπιστία:
– Με μέγεθος οθόνης 39.6cm (15.6’’), το C850 απευθύνεται σε χρήστες που ταξιδεύουν περιστασιακή και θέλουν έναν καλό φορητό για το γραφείο και τα ταξίδια τους.
– Το 43.2cm (17’’) C870 είναι ιδανικό για χρήση business που το καθιστά το κατάλληλο προϊόν για το γραφείο.


Σειρά Satellite C-series
Satellite C855_black_06Τα οικονομικά μοντέλα της σειράς Satellite C διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για τις καθημερινές ανάγκες εργασίας και multimedia. Η σειρά διαθέτει διάφορα μοντέλα με διαφορετικό μέγεθος οθόνης. Οι 39.6cm (15.6’’) Satellite C850 & Satellite C855 απευθύνονται στους χρήστες που θέλουν φορητούς οι οποίοι μεταφέρονται εύκολα αλλά χρειάζονται και επαρκές μέγεθος οθόνης για την εργασία τους και κατανάλωση πολυμέσων. Οι Satellite C870 / C870D με οθόνη 43.2cm (17’’) είναι ιδανική επιλογή για τους χρήστες που θέλουν μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης. Η σειρά Satellite C θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.


Σειρά Satellite L
Η σειρά L διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία CPU και περιλαμβάνει μοντέλα σε τρία διαφορετικά μεγέθη: ο L830 διαθέτει οθόνη 33.8 cm (13.3’’) και απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν έναν ελαφρύ και ισχυρό φορητό, ο 39.9cm (15.6’’) L850 διατηρεί την ιδανική ισορροπία μεταξύ φορητότητας κα μεγέθους οθόνης ενώ ο L870 είναι ιδανικός για χρήστες που θέλουν μεγάλο μέγεθος οθόνης 43.9cm (17.3’’).


Η σειρά L κυκλοφορεί σε ελκυστικά γυαλιστερά ή ματ χρώματα, με ματ επιφάνεια αλουμινίου (στα μοντέλα: L855/L855D, L875/L875D). Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.


Σειρά Satellite P
Η νέα σειρά Satellite P διαθέτει την πιο εξελιγμένη CPU και επεξεργασία γραφικών, καθώς επίσης και premium εμπειρία video και ήχου. Για πρώτη φορά η Toshiba ενσωματώνει τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά στη σειρά Satellite Οι νέοι φορητοί είναι διαθέσιμοι με δύο διαφορετικά περιβλήματα αλουμινίου. Τα νέα μοντέλα απευθύνονται σε χρήστες που αναζητούν ανώτερη ποιότητα ήχου και γραφικών. Χρησιμοποιούν high-definition εφαρμογές πολυμέσων και multitasking Η σειρά Satellite P διαθέτει μοντέλα με μέγεθος οθόνης 39.6cm/15.6’’ (P850/P855) έως 43.9cm/17.3’’ (P870/P875). Το 39.6cm/15.6” Satellite P855 μπορεί να αναπαράγει ταυτόχρονα 2D και 3D περιεχόμενο. Όλα τα μοντέλα της σειράς Satellite P θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.


Τα μοντέλα διαθέτουν πλήθος χαρακτηριστικών HD ψυχαγωγίας για ταινίες, μουσική και παιχνίδια μοναδικής ποιότητας. Οι high-definition TruBrite™ οθόνες εμφανίζουν ταινίες, παιχνίδια και φωτογραφίες με ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια. Η τεχνολογία Resolution+ δίνει νέα πνοή σε βίντεο μετατρέποντάς τα σε high-definition. Αυτό επιτρέπει στα μοντέλα της σειράς Satellite P να προσθέτουν την τρίτη διάσταση σε 2D βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Όλα τα μοντέλα της σειράς Satellite P μπορούν να κάνουν stream 3D δεδομένα βίντεο σε συνδεδεμένη 3D τηλεόραση μέσω HDMI. Τα μοντέλα της σειράς Satellite P διαθέτουν τέσσερις USB 3.0 θύρες για να μεταφέρουν δεδομένα τέσσερις φορές ταχύτερα από ότι με USB 2.0.


Satellite P855 με τεχνολογία 3D χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών
Επιπλέον ορισμένα μοντέλα της σειράς Satellite P855 διαθέτουν οθόνη 39.6cm (15.6’’) Full-HD TruBrite™ 3D που υποστηρίζει 3D τεχνολογία χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών. Τα συγκεκριμένα μοντέλα προσφέρουν μια μοναδική 3D εμπειρία χωρίς να χρειάζεται να φοράτε ειδικά γυαλιά 3D για να παρακολουθήσετε 3D ταινίες ή Blu-ray και DVD δίσκους, ή να παίξετε 3D παιχνίδια. Η τεχνολογία αιχμής επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται μπροστά στην οθόνη χωρίς να χάνουν το 3D περιεχόμενο. Λόγω της δυνατότητας του φορητού να εμφανίζει 2D και 3D περιεχόμενο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δουν μια 3D ταινία και παράλληλα να κάνουν browse στο web για να δουν συμπληρωματικό 2D περιεχόμενο.


Qosmio X870 και Qosmio X870 3D
Qos_X870_Prod_Det_Mar12_02Οι Qosmio X870 και Qosmio X870 3D έχουν σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες των πιο απαιτητικών gamers και προσφέρουν τη δυνατότητα για μοναδικές εμπειρίες gaming, άριστη ποιότητα εικόνας και ισχυρή εμπειρία ήχου. Ο Qosmio X870 διαθέτει 43.9cm (17.3’’) HD οθόνη για μετατροπή 2D ενώ ο Qosmio X870 3D διαθέτει 3D Full HD οθόνη 43.9cm (17.3’’) που υποστηρίζει NVIDIA 3D Vision®. Οι δύο παιχνιδομηχανές διαθέτουν σκούρο ασημένιο μεταλλικό περίβλημα με έντονους κόκκινους τόνους και πληκτρολόγιο με κόκκινο φωτισμό και
θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.


Qosmio X870
Ο Qosmio X870 διαθέτει την τελευταία Intel® Quad-core τεχνολογία επεξεργασίας και την πιο εξελιγμένη NIVIDA GPU generation. Χάρις την 32GB RAM, επεξεργάζεται εύκολα τις μεγαλύτερες απαιτήσεις για παιχνίδι. Ο Qosmio X870 διαθέτει υψηλής χωρητικότητας HDD ή Hybrid HDD με σταθερή υποστήριξη μνήμης, η οποία εγγυάται γρήγορες ταχύτητες ανταπόκρισης και άμεσο «κατέβασμα» εφαρμογών .


Qosmio X870 3D
Με ενσωματωμένη τεχνολογία NVIDIA 3D Vision 2, ο Qosmio X870 3D εμφανίζει 3D εικόνες με απαράμιλλη ποιότητα και εκπληκτικό βάθος μέσω της 43.9cm (17.3”) Full HD οθόνης με ταχύτητα ανταπόκρισης στα 5ms. Ο Qosmio X870 3D κυκλοφορεί με NVIDIA 3D Vision γυαλιά που υποστηρίζουν NVIDIA LightBoost™. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν 3D εικόνες δύο φορές πιο φωτεινές από αυτές των συμβατικών 3D. Επιπλέον επιτρέπουν μεγαλύτερη εμβάθυνση σε 3D παιχνίδια, προσφέροντας μια ευρύτερη ζώνη θέασης και εναρμονίζοντας το εξωτερικό φως