Έρχεται και στην ελληνική αγορά μία ακόμη σειρά περιφερειακών από τη Logitech, ειδικά για το iPad και τα tablets με λειτουργικό Android.

Custom_format_WrlsSpkr_iPad_bty1«Είναι φανερό ότι οι χρήστες είναι ενθουσιασμένοι με τα tablets τους, μια κατηγορία υπολογιστών που συνεχώς κερδίζει έδαφος και σίγουρα είναι μια από τις βασικότερες νέες τάσεις της αγοράς» σχολίασε ο Azmat Ali, διευθυντής της Logitech για προϊόντα tablet. «Στην εταιρία μας δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα από ξεχωριστά περιφερειακά ειδικά για tablets, και είμαστε ακόμη στην αρχή! Οι χρήστες θα δουν σύντομα πολλά νέα προϊόντα μας ειδικά για το iPad® και την πλατφόρμα Android™ που θα τους κάνουν πιο δημιουργικούς και επικοινωνιακούς».


Με προϊόντα τόσο για το iPad όσο και για tablets με λειτουργικό Android, η συγκεκριμένη σειρά της Logitech περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από περιφερειακά (από πληκτρολόγια μέχρι ηχεία) που βοηθούν στο να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον για τo tablet μας. Έτσι, είτε το χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας μέσω Facebook®, ή για να ποστάρουμε κάτι στο blog μας, είτε για να μοιραστούμε με την παρέα την αγαπημένη μας μουσική, η Logitech έχει την αντίστοιχη συσκευή που θα κάνει τη ψηφιακή εμπειρία μας ακόμη πιο εύκολη.


Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα της σειράς είναι:


Logitech Keyboard Case
Σχεδιασμένη σε συνεργασία με την εταιρία ZAGG®, το τελευταίο μοντέλο Logitech® Keyboard Case (που συνδυάζει θήκη και πληκτρολόγιο) έχει το ίδιο κομψό αλουμινένιο κάλυμμα και μαλακή επένδυση στο εξωτερικό (υψηλής πυκνότητας και στρατιωτικών προδιαγραφών), με το αντίστοιχο μοντέλο που έχει ήδη παρουσιαστεί στην αγορά των ΗΠΑ. Η προστατευτική αυτή θήκη αγκαλιάζει το iPad 2 καλύπτοντας την οθόνη και τις άκρες του, ενώ συνδέεται απλά και εύκολα με τη συσκευή μέσω Bluetooth®.


Το Logitech Keyboard Case διαθέτει στο εσωτερικό του ένα πιο εξελιγμένο πληκτρολόγιο, με βελτιωμένο το πάτημα των πλήκτρων για πιο άνετη δακτυλογράφηση. Πίσω από το πληκτρολόγιο υπάρχει μια εσοχή που στηρίζει το iPad 2 είτε όρθιο είτε πλάγια, για άμεση χρήση.


Logitech Wireless Speaker
Για να μοιραστούμε την αγαπημένη μας μουσική, ιδανική επιλογή είναι το ηχείο Logitech® Wireless. Δεν χρειάζεται καλώδια, οπότε μπορούμε να το τοποθετήσουμε οπουδήποτε στο χώρο, έως και 17 μέτρα μακριά από το iPad ή το Android tablet μας (η απόσταση επικοινωνίας εξαρτάται από τη χρήση, τις ρυθμίσεις και τις συνθήκες περιβάλλοντος). Το ηχείο θα μας προσφέρει με τη σειρά του πλούσιο στερεοφωνικό ήχο από τα δύο μεγάφωνα των 2 ιντσών και ένα στιβαρό μπάσο. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία αρκεί για 10 ώρες χρήση (και εδώ ανάλογα τη χρήση), οπότε το ηχείο μπορεί να μας συνοδεύσει οπουδήποτε. Όσο για το στήσιμο; Απλά δημιουργούμε μια Bluetooth σύνδεση και είμαστε έτοιμοι!


Logitech Tablet Keyboard
Το Logitech® Tablet Keyboard, συνδυάζει βάση και πληκτρολόγιο και είναι σχεδιασμένο για εύκολη μετακίνηση. Στήνεται εύκολα και εξυπηρετεί άμεσα όπου κι αν χρησιμοποιούμε το tablet μας. Η επικοινωνία με τη συσκευή γίνεται μέσω Bluetooth, οπότε μπορούμε να το αξιοποιήσουμε άμεσα και σε απόσταση έως και 10 μέτρα μακριά από το tablet (η απόσταση εξαρτάται από τη χρήση, τις ρυθμίσεις και τις συνθήκες περιβάλλοντος).


Tιμές και διαθεσιμότητα
Το Logitech Keyboard Case και το Logitech Wireless Speaker είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2012 με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99. Το Logitech Tablet Keyboard για iPad είναι διαθέσιμο την ίδια περίοδο με προτεινόμενη τιμή τα €59,99.
Για περισσότερες πληροφορίες και προπαραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε το εταιρικό blog στο www.logitech.com.