Η Intracom Telecom παρέχει την ολοκληρωμένη ΙPTV λύση της fs|cdn™ στην Wightman Telecom στον Καναδά.

IntracomΗ Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, ανακοίνωσε σήμερα την παράδοση της fs|cdn™ λύσης της για την παροχή υπηρεσιών MPEG-4 HD IPTV, στην Καναδική Wightman Telecom, μέσω της θυγατρικής της στις Η.Π.Α. Conklin-Intracom.

Η Wightman Telecom επέλεξε τη λύση fs|cdn™ προκειμένου να εξυπηρετήσει τις πολιτείες Bruce, Grey, Huron, Wellington και Perth του Οντάριο. Μέσω της συγκεκριμένης λύσης η εταιρία θα επεκτείνει τις υπηρεσίες IPTV στους συνδρομητές της που εξυπηρετούνται μέσω του νέου της δικτύου οπτικής ίνας αλλά και της υπάρχουσας DSL υποδομής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας με πελάτες όπως η Wightman. Η ανάπτυξη τεχνολογιών mpeg-4 και HD έχουν δημιουργήσει νέες σημαντικές ευκαιρίες για τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών που στοχεύουν στην παροχή υπηρεσιών βίντεο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική βάση πελατών, δημιουργώντας μια πρόκληση που στοχεύουμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς» δήλωσε ο κ. David Hunt, Αντιπρόεδρος της Conklin-Intracom.

«Η Conklin-Intracom, έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη και σταθερό προμηθευτή για τα επεκτατικά πλάνα της εταιρίας να συμπεριλάβει βίντεο κατά παραγγελία (Video-on-Demand) και άλλες βελτιωμένες υπηρεσίες όπως on screen chat κλπ.» δήλωσε ο κ. Tom Sullivan, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Wightman Telecom.