Πέρασαν πλέον 20 χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου FRITZ!Box από την AVM στην έκθεση Cebit, στις 18 Μαρτίου 2004!

Πολλά έχουν αλλάξει τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Το YouTube ξεκίνησε, εφευρέθηκε το iPhone, οι άνθρωποι τώρα παρακολουθούν Netflix αντί για την παλιομοδίτικη τηλεόραση, και ακόμα και ψυγεία και καφετιέρες θέλουν να συνδεθούν στο οικιακό δίκτυο. Παράλληλα με τον εντυπωσιακό ψηφιακό μετασχηματισμό των τελευταίων δύο δεκαετιών, το FRITZ!Box παραμένει πάντα ακμαίο, δημοφιλές και επίκαιρο ως brand δικτύωσης! Το FRITZ!Box χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια ανθρώπους σε περισσότερες από 40 χώρες.

20 χρόνια καινοτομίας

Με τον καινοτόμο συνδυασμό υλικού και λογισμικού, πολλαπλές λειτουργίες, απλή εγκατάσταση και χρήση καθώς και τις τακτικές δωρεάν ενημερώσεις, η AVM έχει θέσει υψηλά πρότυπα στην οικιακή δικτύωση με το FRITZ!Box εδώ και 20 χρόνια. Το FRITZ!Box υποστηρίζει κάθε τεχνολογία ευρυζωνικής σύνδεσης, επιτρέπει Wi-Fi μεγάλου εύρους και προσφέρει ένα πλήρες σύστημα σταθερής και ασύρματης τηλεφωνίας καθώς και μια σειρά επιλογών για έξυπνη δικτύωση. Καθημερινές λειτουργίες όπως ο γονικός ελέγχος, ένα εύκολα προσβάσιμο hotspot για επισκέπτες ή ρυθμίσεις για απρόσκοπτες βιντεοκλήσεις κατά την εργασία από το σπίτι, είναι πλέον αυτονόητες για πολλούς χρήστες.

20 χρόνια plug & play και εστίαση στον πελάτη

Ένα FRITZ!Box εγκαθίσταται σε λίγα βήματα και η διεπαφή χρήστη είναι σχεδιασμένη για να είναι “καθαρή” και εύκολη στη χρήση από οποιονδήποτε. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι πιο έμπειροι χρήστες επωφελούνται από τις πολλές επιλογές ρύθμισης και τα εκτεταμένα εργαλεία ανάλυσης. Οι δωρεάν εφαρμογές FRITZ!Apps επεκτείνουν τη γκάμα των λειτουργιών του FRITZ!Box. Η επιτυχία του FRITZ!Box βασίζεται όχι μόνο στην τεχνολογία του, αλλά και στην αδιάκοπη υποστήριξη της AVM. Χάρη στα σχόλια των πελατών και την στενή συνεργασία με την κοινότητα των δοκιμαστών του FRITZ! Lab, η AVM αφουγκράζεται πάντα τους χρήστες των προϊόντων της. . Συμβουλές προϊόντος, υποστήριξη και υπηρεσία στον ιστότοπο της AVM εξασφαλίζουν ότι κάθε πελάτης λαμβάνει γρήγορα την υποστήριξη που χρειάζεται.

20 χρόνια ασφαλούς πρόσβασης στο διαδίκτυο με το FRITZ!Box – σε όλα τα δίκτυα

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν δύο βασικά πράγματα από το οικιακό τους δίκτυο: άνεση και ασφάλεια. Το FRITZ!Box προσφέρει και τα δύο από την αρχή. Έρχεται με το δικό του, εντελώς κλειστό firewall, VPN και σύστημα γονικού ελέγχου. Η cloud λύση του FRITZ!Box παρέχει ασφαλή πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφα, φωτογραφίες κ.λπ. ακόμα και όταν οι χρήστες βρίσκονται εκτός του χώρου. Παράλληλα, οι αυτόματες ενημερώσεις εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν με ασφάλεια και σταθερότητα σε όλα τα δίκτυα.

20 χρόνια ευθύνη για το προϊόν

Χρησιμοποιώντας την αρχή “all-in-one”, η AVM σχεδίασε το FRITZ!Box με έμφαση στη βιωσιμότητα από την αρχή. Η ανάγκη για αρκετές διαφορετικές συσκευές, όπως μόντεμ, ασύρματος δρομολογητής, τηλεφωνικό κέντρο, βάση DECT και smart home hub,  δεν είναι πλέον απαραίτητη, επειδή οι χρήστες του FRITZ!Box έχουν τα πάντα σε μία μόνο συσκευή. Οι επιλογές για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, περιλαμβάνονται. Το ίδιο ισχύει και για τις τακτικές και δωρεάν ενημερώσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του FRITZ!Box μπορούν να απολαμβάνουν νέες λειτουργίες πολλά χρόνια μετά την αγορά ή να το χρησιμοποιούν ως Mesh Repeater. .

Από πού προέρχεται το όνομα FRITZ!Box;

Η εταιρική μάρκα FRITZ! υπάρχει για περίπου 30 χρόνια, και το FRITZ!Box υπάρχει για 20 χρόνια. Το ταξίδι του… FRITZ! ξεκίνησε το 1995 με τη FRITZ!Card για ISDN. Η AVM καθιστά την περίπλοκη τεχνολογία δικτύωσης απλή και προσιτή για όλους, καθώς κάθε καταναλωτής πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί εύκολα τα προϊόντα της. Έτσι, αναζητήθηκε ένα όνομα προϊόντος που να είναι προσωπικό, σημαίνει προσέγγιση και αντιπροσωπεύει την ευκολία χρήσης και την κατανόηση της τεχνολογίας. Το όνομα Fritz είναι απλό και ταιριάζει σε μια εταιρεία που έχει την έδρα της στο Βερολίνο! Μετά τη FRITZ! και FRITZ!Card το 1995, το όνομα FRITZ!Box ήταν φυσικό το 2004: Όλα όσα χρειάζεστε για ένα ψηφιακό κέντρο σπιτιού, συγκεντρωμένα σε ένα “μαγικό¨ κουτί, το FRITZ!Box!

Οι λύσεις της AVM έρχονται στη χώρα μας από την εταιρεία ΑΜΥ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.avm.gr


Ορόσημα του FRITZ!Box στις ευρυζωνικές συνδέσεις

2004 – Στις 18 Μαρτίου 2004, παρουσιάστηκε το πρώτο FRITZ!Box στην εμπορική έκθεση Cebit στο Ανόβερο.
2009 – FRITZ!Box για VDSL
2010 – FRITZ!Box για καλωδιακό internet
2011 – FRITZ!Box για LTE
2016 – FRITZ!Box Fiber για οπτικές ίνες
2021 – FRITZ!Box για 5G
2022 – FRITZ!Box για οπτικές ίνες 10 gigabit