Πριν από 20 χρόνια, η AVM παρουσίασε το πρώτο «FRITZ!Box» στην έκθεση του Ανόβερου.  Η έκθεση Cebit στο Ανόβερο έχει σταματήσει προ πολλού, αλλά το Fritz!Box βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη: στην Γερμανία, κάθε δεύτερο νοικοκυριό σερφάρει με αυτό.

Για πολλούς χρήστες, το Fritz!Box εξακολουθεί να είναι συνώνυμο με γρήγορο και ασφαλές σερφάρισμα στο Διαδίκτυο. Το Fritz!Bbox έχει αλλάξει από το ντεμπούτο του στο Ανόβερο στις 18 Μαρτίου 2004, αλλά ο κατασκευαστής AVM παρέμεινε πιστός στην αρχή “όλα σε μία συσκευή”.

Fritz!Box υποστηρίζουν  κάθε ευρυζωνική τεχνολογία, έχουν δυνατό Wi-Fi μεγάλης εμβέλειας και προσφέρουν ένα πλήρες τηλεφωνικό κέντρο καθώς και πολλές επιλογές για έξυπνη δικτύωση (MESH Wi Fi).

Ασφαλές και γρήγορο σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων από συσκευές DECT ή κινητά, ισχυρό WiFi για απροβλημάτιστο streaming τηλεόρασης και υποστήριξη πολλών χρηστών, διαδικτυακά παιχνίδια με χαμηλό ping και υποστήριξη Smart Home λύσεις.

«Το FRITZ!Box τα διαχειρίζεται όλα με άνεση» επαινεί ο κατασκευαστής το παιδί γενεθλίων του. Το Fritz!Box ήταν η καρδιά του ψηφιακού σπιτιού για δύο δεκαετίες, θέτοντας νέα πρότυπα μαζί με άλλα προϊόντα FRITZ!, όπως repeaters Wi Fi, DECT τηλέφωνα, έξυπνες πρίζες και φώτα LED.  Έκανε αθόρυβα  την ψηφιακή ζωή ευκολότερη για εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά.

Από το 2004, η AVM έχει αναπτύξει και παρουσιάσει μια πλειάδα από διαφορετικά μοντέλα Fritz!Box.  Το 2023 η εταιρεία AVM με έδρα το Βερολίνο είχε πωλήσεις 580 εκατομμυρίων με 890 υπαλλήλους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και εδώ.