Δέκα χρόνια εμπορικής λειτουργίας στη Βουλγαρία, συμπλήρωσε η GLOBUL, θυγατρική εταιρεία της COSMOTE στη γειτονική χώρα.

GLOBULΗ GLOBUL, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη δωρεά από εταιρεία τα τελευταία 22 χρόνια, επέλεξε, αντί εορταστικών εκδηλώσεων, να προσφέρει 10 ασθενοφόρα στη μονάδα Έκτακτων Περιστατικών της Σόφιας καθώς και άλλες κλινικές της χώρας.


Η τελετή παράδοσης των πρώτων τεσσάρων πλήρως εξοπλισμένων οχημάτων πραγματοποιήθηκε προχθές στη Σόφια, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της GLOBUL, κ. Χάρη Κοτσιμπού, του Πρωθυπουργού της χώρας, Boiko Borissov, καθώς και του υπουργού Υγείας, Stefan Konstantinov.


Με αφορμή την παράδοση των οχημάτων, ο κ. Κοτσιμπός δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που μετά από 10 χρόνια εμπορικής λειτουργίας στη Βουλγαρία είμαστε από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην οικονομία, αλλά και την κοινωνία».


Στα δέκα χρόνια εμπορικής της λειτουργίας, η GLOBUL έχει επενδύσει 1,1 δισ. ευρώ στη βουλγαρική αγορά, έχει αναπτύξει ένα άρτιο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που καλύπτει σχεδόν το 100% του πληθυσμού, ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών για όλο το φάσμα της αγοράς και ένα ισχυρό δίκτυο διανομής 472 καταστημάτων, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια πελάτες κινητής και 180 χιλιάδες πελάτες σταθερής τηλεφωνίας.


Η GLOBUL ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία το 2001 και εντάχθηκε στον Όμιλο COSMOTE τον Αύγουστο του 2005.