Το Panda Cloud Antivirus απέδωσε πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλα δωρεάν antivirus, αλλά και από εμπορικές λύσεις.

panda cloud antivirusΤο Panda Cloud Antivirus, η πρώτη cloud-based λύση antivirus, εξασφάλισε τη διάκριση Advanced+ στην πρόσφατη on-demand malware detection δοκιμή που διεξήγαγαν τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών AV-Comparatives.org. Είναι η πρώτη φορά που το Panda Cloud Antivirus συμμετέχει σε δοκιμές των AV-Comparatives και τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.


Κατά τη διάρκεια των δοκιμών έλαβαν μέρος 20 δωρεάν αλλά και εμπορικές εφαρμογές antivirus και το προϊόν της Panda Security, ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση. Η έκδοση 1.5.1 του Panda Cloud Antivirus κατάφερε να διαγνώσει με επιτυχία το 99,3% των πάνω από 200.000 δειγμάτων κακόβουλων επιθέσεων, κατά τη διάρκεια των δοκιμών από τα AV-Comparatives. Τα αποτελέσματα των δοκιμών καταδεικνύουν για μία ακόμη φορά τις υψηλές δυνατότητες προστασίας του Panda Cloud Antivirus.


Στις δοκιμές των AV-Comparatives συγκαταλέγονταν και έλεγχος false positive detection report. Το Panda διέγνωσε λανθασμένα, έναν και μόνο καθαρό αρχείο ως malware, τη στιγμή που άλλα τρία δωρεάν antivirus, μεταξύ των οποίων τα Avast και Avira διέγνωσαν πάνω από 10 false positives, ενώ τα AVG και Symantec ανέφεραν 51 και 57 false positives, αντίστοιχα. Τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://av-comparatives.org/en/comparativesreviews/detection-test


Η αναγνώριση αυτή ακολουθεί τις δύο πιστοποιήσεις Advanced+ που πρόσφατα πέτυχε η εφαρμογή Panda Internet Security στις ολοκληρωμένες δοκιμές απόδοσης και αξιοπιστίας των προϊόντων σε “πραγματικό κόσμο”. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://press.pandasecurity.com/news/panda-internet-security-2012-achieves-highest-ranking-from-av-comparatives-org/


Το Panda Cloud Antivirus 1.5.1, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, περιλαμβάνει βελτιώσεις στην απόδοση, καθώς και νέα χαρακτηριστικά που πρότεινε η κοινότητα των χρηστών του προϊόντος. Από την αρχική κυκλοφορία του το 2009, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν επωφεληθεί από τη βραβευμένη δωρεάν προστασία ιών, με την ελάχιστη κατανάλωση πόρων που επιτυγχάνει το Panda Cloud Antivirus μέσω της Συλλογικής Νοημοσύνης. Ο στόχος της λύσης είναι να παρέχει τη μέγιστη προστασία με τις ελάχιστες επιπτώσεις στην απόδοση του υπολογιστή.