Η ESET Hellas θα λάβει μέρος στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας BEYOND υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Σλοβακικής Δημοκρατίας, στο Περίπτερο 15, Stand D09.

Με επίκεντρο την επανάσταση της Τεχνητής Νοημοσύνης και τις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως το IoT και η κβαντική πληροφορική, η διεθνής έκθεση τεχνολογίας BEYOND, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 25-27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, λειτουργεί ως ένα σημείο αναφοράς όπου παρουσιάζονται τα πιο πρόσφατα προϊόντα, καθώς και υπηρεσίες και ιδέες που διαμορφώνουν το ψηφιακό μέλλον.

Πρόκειται για μια υβριδική έκθεση και συνάντηση κορυφής που προσελκύει ηγέτες της βιομηχανίας, νεοφυείς επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, οραματιστές και ηγέτες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στη διεθνή έκθεση BEYOND και συμβάλλουμε στο διάλογο γύρω από τις αναδυόμενες τεχνολογίες” λέει ο Δημήτρης Καραπάνος, Branch Manager της ESET Ελλάδας. “Όσο η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο γίνεται όλο και πιο ζωτικής σημασίας στο διασυνδεδεμένο κόσμο μας, διεθνείς διοργανώσεις όπως η BEYOND παρέχουν ανεκτίμητες ευκαιρίες για την ανταλλαγή γνώσεων και τη συνεργασία προς ένα ασφαλέστερο ψηφιακό μέλλον”.