Το ΑΙΤ, σε συνεργασία με το Schoolwave, καθιερώνει την προσφορά μίας πλήρους υποτροφίας σπουδών συνολικού ύψους €26.100.


ait_textH υποτροφία ισχύει για τα μέλη των συγκροτημάτων, τους εθελοντές και τους θεατές του Schoolwave 2011, για το προπτυχιακό πρόγραμμα του ΑΙΤ “Bachelor in Computer Engineering – πτυχίο Μηχανικού Η/Υ”.


Το πρόγραμμα θα προσφέρεται από τον Οκτώβριο του 2011 σε συνεργασία με το κρατικό πανεπιστήμιο Aalborg της Δανίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος εγγράφονται αυτόματα στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Δανίας – IDA και έχουν την δυνατότητα μεταφοράς των δικαιωμάτων τους στο ελληνικό ΤΕΕ.


Επίσης, από το 2012, το ΑΙΤ θα προσφέρει στα μουσικά συγκροτήματα του Schoolwave μια σειρά σεμιναρίων με σκοπό την εισαγωγή στην θεωρία της ακουστικής, την ηχοληψία και την δημιουργία home studio.


Επιπλέον, το ΑΙΤ θα παρέχει στα live του Schoolwave καινοτόμες τεχνολογίες ήχου και εικόνας που έχει αναπτύξει, με στόχο να αναδειχθεί το φεστιβάλ σε ένα από τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα παγκοσμίως.