Το νέο site της Oktabit σχεδιάστηκε από την αρχή με minimal εμφάνιση για ξεκούραστη περιήγηση και πληθώρα πληροφοριών για όλα τα προϊόντα.


oktabitΜε κύριο στόχο να διαφοροποιηθεί στο αισθητικό & λειτουργικό αποτέλεσμα, ξεκίνησε η μελέτη για την ανανέωση του site ώστε να ανταποκρίνεται πληρέστερα στις απαιτήσεις των συνεργατών της Oktabit αλλά και των επισκεπτών του site που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα των οίκων που η εταιρία αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά.


Συγκεκριμένα, ως προς το σχεδιαστικό μέρος, δόθηκε έμφαση στο λιτό & απέριττο look & feel με κύριο στόχο να κυριαρχούν τα προϊόντα και όχι οι πολλές εναλλαγές εικόνων που μπορεί να κουράζουν τους χρήστες.


Για τη βελτίωση της ταχύτητας καθώς και της ευκολίας εύρεσης της πληροφορίας χρησιμοποιήθηκαν πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης για τις κατηγορίες προϊόντων. Επίσης, ανασχεδιάστηκε το περιβάλλον της σελίδας του προϊόντος έτσι ώστε να περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά & προστέθηκε αρχείο pdf του κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες όπως και φωτογραφίες μεγαλύτερης ανάλυσης που αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες των προϊόντων κάνοντας τα περισσότερο ευκρινή.


Η σωστή & προσεγμένη ταξινόμηση των προϊόντων βοηθάει ακόμη περισσότερο στη γρήγορη ανεύρεση της πληροφορίας καθιστώντας το site πιο λειτουργικό και συμβατό με τις αυξανόμενες ανάγκες των συνεργατών της Oktabit.


Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πληρέστερη ενημέρωση και έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό tab για τα Δελτία Τύπου της εταιρίας. Το τμήμα B2B του site έχει διατηρήσει όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά & τις υπηρεσίες.


Εξαιτίας της νέας σχεδίασης και της δυναμικής φύσης του site, οι περαιτέρω αναβαθμίσεις -που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες – είναι δυνατόν να υλοποιούνται σε ταχύτερο χρόνο. Δείτε τις αλλαγές live στο www.oktabit.gr.