H Nintendo υπογράφει συμφωνία με την CapCom για τη διανομή του Resident Evil: The Mercenaries 3D στην Ευρώπη.


3DS_ResidentER_01ss01_E3Η Nintendo μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής και έκδοσης video games επιβεβαιώνουν τη σύναψη μεταξύ τους συμφωνίας για την διανομή του επερχόμενου Resident Evil The Mercenaries: 3D που πρόκειται να κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας η Nintendo θα είναι υπεύθυνη για την πώληση, το marketing και τη διανομή του τίτλου σε όλες τις Ευρωπαϊκές περιοχές, με την Capcom να παραμένει ο εκδότης. Το Resident Evil: The Mercenaries 3D έχει προγραμματιστεί για πανευρωπαϊκή κυκλοφορία το ερχόμενο Ιούλιο.


Το Resident Evil: The Mercenaries 3D, θα προστεθεί στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό παιχνιδιών που έχουν ήδη διατεθεί από την κυκλοφορία του Nintendo 3DS νωρίτερα φέτος, το οποίο επιτρέπει 3D gaming χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών.


Για πρώτη φορά, το Resident Evil: The Mercenaries 3D προσφέρει την έντονη εμπειρία του Mercenaries σε μία φορητή κονσόλα. Περιλαμβάνοντας ανανεωμένες πίστες από τα Resident Evil™ 4 και Resident Evil™ 5, το παιχνίδι αποτελεί έναν ανελέητο αγώνα με το χρόνο, καθώς οι παίκτες προσπαθούν να νικήσουν όσο περισσότερους εχθρούς μπορούν πριν η αντίστροφη μέτρηση φτάσει στο μηδέν.


3DS_ResidentER_02ss02_E3Το Resident Evil: The Mercenaries 3D προσφέρει στους παίκτες μία ποικιλία τρόπων παιχνιδιού, είτε σε ατομικές αποστολές είτε μέσω της δυνατότητας να παίξετε ομαδικά με χρήστες από όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας το two-player co-op μέσω network play. Το παιχνίδι περιλαμβάνει και την ολοκαίνουργια λειτουργία του Skill Slot.


Οι παίκτες θα μπορούν να συμπληρώνουν τρία διαφορετικά skill slots από μία ευρεία επιλογή 30 ικανοτήτων, περιλαμβανομένων βελτιώσεων στην απόδοση των όπλων, την ταχύτητα αναπλήρωσης πυρομαχικών ή ικανότητες μάχης σώμα με σώμα, προσαρμόζοντας τους χαρακτήρες τους στον τρόπο παιξίματος που τους ταιριάζει καλύτερα.
Γεμάτο με έντονη δράση και επιλογές, το Resident Evil™ επιτρέπει στους παίκτες να ελέγξουν χαρακτήρες από το παρόν και το παρελθόν της σειράς και να αντιμετωπίσουν μερικούς από τους πιο τρομακτικούς εχθρούς, όπως τον Εκτελεστή και τον Popo Karimu. Οι χαρακτήρες που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι είναι οι Chris Redfield, Krauser, Hunk, Jill Valentine, Rebecca Chambers, Albert Wesker και για πρώτη φορά σε παιχνίδι Mercenaries, η Claire Redfield.