Η νέα οθόνη ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά λεπτό και ασύμμετρο σχεδιασμό της, σε συνδυασμό με τη Full HD ποιότητα.


Maestro AsymmetricΟ ασύγκριτος σχεδιασμός συνδυάζει ασύμμετρη βάση και εξαιρετικά λεπτή γραμμή, για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Ένα διαφανές πλαίσιο δίνει την αίσθηση σύγχρονης κομψότητας και τονίζει τη βάση με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα και το φινίρισμα αλουμινίου.


Συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογία με αξεπέραστη λειτουργικότητα σε ένα εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, η νέα οθόνη παρέχει επίσης φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά και απόδοση με εξοικονόμηση ενέργειας.


Η Packard Bell Maestro 230 LED HD δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες, όπως υδράργυρο ή αέρια αλογόνου. Είναι συμβατή με το πρότυπο Energy Star 5.0 και παρέχει έως και 68% εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην τεχνολογία LED λευκού χρώματος.


Οι οθόνες διατίθενται σε συσκευασία από ανακυκλώσιμα υλικά. Όλα τα βασικά πλαστικά μέρη φέρουν ετικέτες με το σωστό κωδικό σύνθεσης και σύμβολα ανακύκλωσης, για διευκόλυνση όσον αφορά την ανακύκλωση, με βάση τα πρότυπα ISO 1043/11469.


Η νέα Packard Bell Maestro 230 LED HD παρέχει εξαιρετική εμπειρία προβολής, με λόγο αντίθεσης 12.000.000:1, ανάλυση 1920×1080 και γρήγορο χρόνο απόκρισης 5 ms, ιδανικό για κινούμενες εικόνες. Η αναλογία 16:9 παρέχει υψηλής ευκρίνειας εικόνα, επιτρέποντας στους χρήστες την προβολή ψηφιακού περιεχομένου με υψηλή ποιότητα, χωρίς αλλοίωση της εικόνας που προκύπτει από μη συμβατές αναλογίες διαστάσεων.


Η νέα Packard Bell Maestro 230 LED HD εξασφαλίζει επίσης εύκολη συνδεσιμότητα με συσκευές ψυχαγωγίας στο σπίτι, μέσω της θύρας VGA ή DVI με προστασία HDCP, ενώ επιπλέον διαθέτει ένα πλήρες ψηφιακό περιβάλλον εργασίας HDMI, για προβολή υψηλής ευκρίνειας και υψηλής ποιότητας βίντεο χωρίς συμπίεση, όταν συνδέεται σε συσκευή αναπαραγωγής DVD ή σε κονσόλα παιχνιδιών.


Στη συσκευασία της οθόνης περιλαμβάνονται καλώδια VGA, DVI και HDMI, ώστε να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για μια εξαιρετική εμπειρία του πελάτη. Η Packard Bell Maestro 230 LED HD θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές το Φεβρουάριο του 2011. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές θα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.