Ηχεία αναφοράς για DJ από την πρωτοπόρο στο χώρο της επαγγελματικής μουσικής, Pioneer.


S_DJ08Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελληνική αγορά, παρουσιάζει τα αυτοενισχυόμενα ηχεία αναφοράς S-DJ08 και S-DJ05 – και προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας και μεγάλη ευελιξία στους επαγγελματίες DJ/παραγωγούς.


Με βασικό γνώμονα τις ανάγκες του χώρου της επαγγελματικής μουσικής και αξιοποιώντας την μακρά παράδοση της Pioneer στην παραγωγή ηχείων, τα S-DJ08 και S-DJ05 προσφέρουν ουδέτερο ήχο υψηλής ακρίβειας, στον οποίο μπορούν να βασίζονται οι επαγγελματίες. Διακρίνονται για τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τους που τους επιτρέπουν ευελιξία και εύκολη προσαρμογή στο studio.


SDJ05_RearΙδανικά για κάθε DJ …επί το έργον, ή για την παραγωγή και επισκόπηση μουσικών κομματιών σε studio, τα ηχεία S-DJ προσφέρουν τον ήχο υψηλής ποιότητας που φέρει την υπογραφή της Pioneer. Ο ενσωματωμένος γραμμικός ισοσταθμιστής επιτρέπει την εκτέλεση λεπτομερών ρυθμίσεων συχνοτήτων ανάλογα με τη δραστηριότητα. Παράλληλα, η μοναδική λειτουργία εναλλαγής εισόδων διασφαλίζει την εύκολη επιλογή μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών πηγών. Για πρώτη φορά τέτοιου είδους ηχεία διαθέτουν δυνατότητα αλλαγής ρυθμίσεων με τη χρήση ενός εξωτερικού χειροκίνητου ελεγκτή.


Τα ηχεία S-DJ έχουν δοκιμαστεί και τελειοποιηθεί από φημισμένους διεθνώς DJ, όπως οι Steve Mac και Paul Woolford, και προσφέρουν καθαρότητα, ποιότητα και ευελιξία, για να καλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων DJ και ανερχόμενων παραγωγών. Τα ηχεία είναι ιδανικά σχεδιασμένα για studio χάρη στη κομψή τους εμφάνιση και το μεταλλικό χρώμα των woofer και του ελεγκτή.


Πληθώρα τεχνολογιών που διασφαλίζουν ιδανική αναπαραγωγή ήχου
Για την επίτευξη της αναπαραγωγής της αρχικής πηγής με εξαιρετική ακρίβεια και στιβαρό ήχο χαμηλών συχνοτήτων, τα S-DJ είναι εξοπλισμένα με μαγνήτη 10 εκ. υψηλής ισχύος και μια ψύκτρα με μορφή “καπνοδόχου”. Τα ηχεία συνδέουν απευθείας τη μουσική σας παραγωγή και τον εξοπλισμό σας σε ένα ενσωματωμένο κύκλωμα διπλοενίσχυσης, με ανεξάρτητη οδήγηση του tweeter και του woofer, διασφαλίζοντας τέλεια καθαρότητα, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα.


S_DJ08 frontΤα πρώτα ηχεία για studio που επιτρέπουν αλλαγή ρυθμίσεων μέσω ενός ελεγκτή
Τα S-DJ08 και S-DJ05 είναι τα πρώτα ηχεία που επιτρέπουν στους DJ και τους παραγωγούς να ελέγχουν τις ρυθμίσεις τους με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ο κομψός ελεγκτής επιτρέπει τη ρύθμιση της έντασης, τη σίγαση των ηχείων, την εναλλαγή των εισόδων ήχου και την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση του ισοσταθμιστή από μια απομακρυσμένη θέση. Επιπλέον, η δυνατότητα σύνδεσης των ηχείων μεταξύ τους μέσω ενός καλωδίου διασύνδεσης σημαίνει ότι κάθε είδους ρυθμίσεις χρειάζεται να εκτελεστούν μόνο μία φορά.


Ενσωματωμένος γραμμικός ισοσταθμιστής
Ο ενσωματωμένος γραμμικός ισοσταθμιστής των ηχείων ρυθμίζει τα χαρακτηριστικά των συχνοτήτων στη χαμηλή και την υψηλή ζώνη από -6 dB έως +6dB, χωρίς να απαιτείται η αγορά ενός δευτερεύοντος μίκτη. Κατά την εκτέλεση του προγράμματος DJ, τη δημιουργία ή την ακρόαση μουσικής, τα ηχεία S-DJ επιτρέπουν την εκτέλεση λεπτομερών ρυθμίσεων στον ήχο που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Συγκρίνετε τις τελευταίες σας παραγωγές κατά τη μίξη, μεταβαίνοντας στα deck σας και εκτελώντας μίξη με ήδη κυκλοφορημένο υλικό. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον ισοσταθμιστή για να αναπαράγετε χαρακτηριστικά των ηχείων υψηλής πιστότητας και τον ήχο των μεγάλων club.


Δυνατότητα εναλλαγής τεσσάρων εισόδων
Τα S-DJ επιτρέπουν εναλλαγή μεταξύ 4 υποδοχών ήχου. Τα ηχεία μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε εγκατάσταση οικιακού studio, επιτρέποντας την εναλλαγή μεταξύ υπολογιστών, εξοπλισμού DJ και άλλων συσκευών, χωρίς προβλήματα επανασύνδεσης.


Λειτουργία πλήρους σίγασης για τη διατήρηση των ρυθμίσεων της έντασης σαν πλαίσιο αναφοράς
Σε αντίθεση με άλλα ηχεία τα οποία προσφέρουν μόνο μερική σίγαση, τα S-DJ διαθέτουν την επιλογή πλήρους διακοπής του ήχου. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει σε DJ και τους να διακόψουν τον ήχο χωρίς ρύθμιση της έντασης, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα εύκολης επιστροφής στη μίξη ή τη δημιουργία κομματιών με τις προτιμώμενες ρυθμίσεις έντασης και τη διατήρηση του πλαισίου αναφοράς.


Έλεγχος tweeter και άξονα ήχου που προσφέρει ευρεία περιοχή μέγιστης πιστότητας
Το κυμματοειδές σχήμα του tweeter και ο ηχητικός άξονας εγγυώνται ευρεία διασπορά, επιτρέποντας τη λήψη ήχων υψηλής ποιότητας ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκεστε.


Επιπροσθέτως τα ηχεία διαθέτουν:
– Οθόνη LED μπλε χρώματος στην πρόσοψη του ηχείου η οποία επισημαίνει την πηγή εισόδου, την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση του ισοσταθμιστή και του ηχείου.
– Οπές υποδοχής για τις βίδες στερέωσης στη βάση των ηχείων για εύκολη εγκατάσταση.
– Φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία αυτόματης μετάβασης σε κατάσταση αναμονής η οποία θέτει τις συσκευές σε κατάσταση standby όταν δεν ανιχνεύεται καμία είσοδος ή χειρισμός για χρονικό διάστημα περισσότερο των 60 λεπτών.