Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα των Creative Outlier Gold, το οποίο ακολουθεί τα επιτυχημένα Creative Outlier Air, που επαναπροσδιόρισαν την αγορά των TRUE WIRELESS ασύρματων ακουστικών συνδυάζοντας εξαιρετική ηχητική απόδοση με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με τα Outlier Gold, οι χρήστες μπορούν να προσβλέπουν σε ολοκαίνουργιες βελτιώσεις που θα θέσουν ένα νέο πρότυπο σε αυτήν την κατηγορία.

pastedGraphic.png

Η Creative θέτει ένα νέο «χρυσό» πρότυπο στα ασύρματα ακουστικά με το Outlier Gold.

Δωρεάν Ενεργοποίηση του Super X-Fi Λογισμικού

Τα Outlier Gold είναι τα πρώτα ακουστικά που μπορούν να ενεργοποιήσουν το λογισμικό Super X-Fi με την εφαρμογή SXFI και την μοναδική εμπειρία ακρόασης που προσφέρει. Μέσω Bluetooth σύνδεσης με την εφαρμογή SXFI, τα Outlier Gold θα ξεκλειδώνουν ασύρματα την τεχνολογία επεξεργασίας λογισμικού Super X-Fi της εφαρμογής με τοπικά αρχεία μουσικής ΔΩΡΕΑΝ. Η εφαρμογή SXFI είναι διαθέσιμη από το Google Play Store και το Apple App Store.

Τα Outlier Gold, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Super X-Fi, αναπαράγουν τη φυσική ηχητική σκηνή ενός συνόλου ηχείων σε ένα στούντιο, αποδίδοντας την ίδια ευρύτατη εμπειρία, λεπτομέρεια, ευρυχωρία και ρεαλισμό. Με αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά, οι χρήστες θα αισθάνονται ότι τα ακουστικά τους έχουν εξαφανιστεί, ενώ απολαμβάνουν φυσικό ήχο, που δεν συγκρίνεται με άλλα ασύρματα ακουστικά.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής MP3, το λογισμικό Super X-Fi δεν αναπαράγει περιεχόμενο συνεχούς ροής από τα YouTube, Spotify κ.α. Οι χρήστες που επιθυμούν να απολαύσουν την πλήρη δυνατότητα Super X-Fi από οποιοδήποτε περιεχόμενο, θα πρέπει να σκεφτούν την απόκτηση ενός από τα SXFI AMP, SXFI AIR και SXFI AIR C, την πλήρη σειρά Super X-Fi συσκευών της Creative.

Αντοχή για Πραγματικά Ασύρματα Ακουστικά

Με 14 ώρες απόδοση ανά φόρτιση που ξεπερνά και αυτή των Outlier Air, τα Outlier Gold κατέχουν το μεγαλύτερο χρόνο αναπαραγωγής στα ασύρματα ακουστικά. Σε συνδυασμό με τη συνοδευτική θήκη φόρτισης, προσφέρει τον απίστευτο συνολικό χρόνο αναπαραγωγής έως και 39 ώρες.