Στη θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνονται οι απαιτήσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους Project Managers και τις επιχειρήσεις.

Σε ένα περιβάλλον όπου η αβεβαιότητα και η αλλαγή αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, ο ρόλος των Έργων και της αποτελεσματικής Διοίκησής τους γίνεται ολοένα και πιο στρατηγικός για τις επιχειρήσεις. Οι άνθρωποι κλειδιά για την επιτυχία του έργου είναι οι Project Managers.

Ποια είναι όμως η κατάσταση σήμερα; Πόσο σημαντικά είναι τα Έργα για τις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς; Ποιες είναι οι προκλήσεις στο περιβάλλον των Έργων και τι έχουν να αντιμετωπίσουν οι Project Managers; Πώς βλέπουν οι επιχειρήσεις το ρόλο του Project Manager; Πώς βλέπουν οι Project Managers την ειδικότητά τους και τι ικανότητες χρειάζονται για τη Διοίκηση των Έργων τους σήμερα;

Αυτά θα είναι τα θέματα της συζήτησης στην εκδήλωση που οργανώνει η ΟΤΕ Academy για να τιμήσει τους πρωταγωνιστές στα Έργα: τους Project Managers.

Στις 3 Νοεμβρίου 2016 είστε προσκεκλημένοι στο Αμφιθέατρο της ΟΤΕAcademy για να γιορτάσουμε μαζί τη Διεθνή Ημέρα για το Project Management (International Project Management Day 2016).

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι αφιερωμένο στην κατανόηση των νέων απαιτήσεων και των ευκαιριών που παρουσιάζονται για τους Project Managers και τις επιχειρήσεις που ολοκληρώνουν Έργα.

Θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο επιχειρησιακό περιβάλλον, οι τάσεις στην πιστοποίηση και γνώση του αντικειμένου, ο νέος ρόλος του Project Manager και οι προκλήσεις και ευκαιρίες που πηγάζουν από τα παραπάνω.

bigstock-project-management-concept-in-22790042

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

17:00-17:30 Προσέλευση
17:30-18:30 Παρουσίαση για τις νέες προκλήσεις στο περιβάλλον και τις πιστοποιήσεις
18:30-19:00 Καφές και «δικτύωση»
19:00-20:00 Οι Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τον Project Manager – Νέος Ρόλος και Ικανότητες
20:00-20:30 Μια νέα ευκαιρία για τους Project Managers από την OTEAcademy
20:30-21:00 Ερωτήσεις & Συμπεράσματα

* Για τους πιστοποιημένους ΡΜΡ η παρακολούθηση της εκδήλωσης εξασφαλίζει 3 PDU’s (1 PDU in Leadership + 2 PDU’s in Strategy)
**Η OTEAcademy είναι Global PMI Education Provider (R.E.P.)
***Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6114905.