Επιθυμώντας να γιορτάσει τα 200 καταστήματά της σε Ελλάδα και Κύπρο μαζί με τους φίλους της, η Coffee Island διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό στο Facebook.


coffee islandΟι ήδη φίλοι της επίσημης σελίδας της Coffee Island στο Facebook, καθώς και αυτοί που επιθυμούν να συνδεθούν με την κορυφαία εταιρεία καφέ κάνοντας απλά Like στη σελίδα της, έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν παίζοντας και να κερδίσουν πλούσια δώρα.


Συγκεκριμένα, για έναν μήνα, οι φίλοι της Coffee Island στο Facebook θα μπορούν να δοκιμάζουν την τύχη τους παίρνοντας μέρος σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι! 200 τυχεροί θα ανταμειφθούν με 200 δώρα από μια μεγάλη γκάμα που εκτείνεται σε: χρηστικά αντικείμενα για όσους φιλοδοξούν να γίνουν home barista, είδη καφεκοπτείου και ροφήματα Coffee-to-Go, από όλα τα είδη προϊόντων της εταιρείας (καφές φίλτρου, ελληνικός, espresso, στιγμιαίος, τσάι, ροφήματα). Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων, οι νικητές θα επιλέγουν οι ίδιοι το κατάστημα από το οποίο θέλουν να παραλάβουν το δώρο τους.


Με τον τρόπο αυτό, η Coffee Island θέλει να ευχαριστήσει, να καλλιεργήσει στενότερες σχέσεις και να εκπαιδεύσει στην τέχνη του ποιοτικού καφέ τους χιλιάδες φίλους της που την έχουν αναδείξει στο κορυφαίο coffee brand της χώρας μας.