Οι Industry Disruptors – Game Changers ανακοινώνουν ότι θα βρίσκονται στον Δημόκριτο για να συμμετάσχουν στη Βραδιά του Ερευνητή.


id_gcΟι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) συμμετέχουν στην Βραδιά του Ερευνητή που πραγματοποιείται στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» και σας προσκαλούν να επισκεφτείτε το ID-GC Innovation Hub, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου από τις 18:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.


Με σύνθημα «Η έρευνα σε ταξιδεύει παντού» το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», ανοίγει και φέτος τις πύλες του και μας προσκαλεί σε μία περιήγηση στον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης, της έρευνας και της τεχνολογίας.


Εδώ θα βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της ημέρας: http://www.demokritos.gr/rengreece@ncsr/


Στο ID-GC Innovation Hub θα έχετε την ευκαιρία
1. να συναντήσετε εκπροσώπους από καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις, από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα, μέντορες καθώς και συμμετέχοντες από τους διαγωνισμούς καινοτομίας που διοργανώνουν οι ID-GC.
2. να γνωρίσετε νέους πιθανούς συνεργάτες
3. καθώς και να διερευνήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορούν να προκύψουν από πετυχημένες συμπράξεις της έρευνας με το επιχειρείν.


Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό ‘’Βρείτε τον Ταύρο’’ και θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε 50 εισιτήρια για το μεγαλύτερο event για τα start-ups ‘’Disrupt Startup ScaleUp’’ και τις νέες επιχειρήσεις που γίνεται στην Ελλάδα στις 15 & 16 Νοεμβρίου.


Αν είσαι startup μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε έπαθλα αξίας 200.000€.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: http://industrydisruptors.org/