Ο 9oς κύκλος της κωμικής σειράς «How I Met Your Mother» έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema 1 και 1 HD, από τις 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 15:00.


how i met your motherΟ νέος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια, για τα οποία οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova έχουν τη δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης τους. Η απόλυτη «παρεϊστικη» σειρά του CBS κέρδισε αμέσως το τηλεοπτικό κοινό, όπου κι αν προβλήθηκε, καταφέρνοντας να κερδίσει 10 Emmy Awards.


Η σειρά ασχολείται με τη ζωή του Τεντ Μόσμπι (Τζος Ράντνορ) και το πώς ερωτεύτηκε τη μητέρα των παιδιών του. Μαζί του βέβαια οι γνωστοί κολλητοί του που τον ακολουθούν πιστά στην αναζήτηση του έρωτα. Ο τελευταίος κύκλος διαδραματίζεται στα Χάμπτονς και συγκεκριμένα στο Σαββατοκύριακο του γάμου του Μπάρνι (Νιλ Πάτρικ Χάρις) και της Ρόμπιν (Κόμπι Σμάλντερς). Σε αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Τέντ Μόσμπι γνωρίζει επιτέλους τη μητέρα των παιδιών του, ενώ μέσα από συχνά flashbacks και flashforwards με τη φωνή του Μπομπ Σάγκετ, αποκαλύπτεται η εξέλιξη της ζωής των πρωταγωνιστών και μετά το τέλος της σειράς.