Η εταιρεία ADACOM ανακοίνωσε ότι το Trend Micro Deep Discovery 3.5, κέρδισε την υψηλότερη βαθμολογία των NSS Labs’ Breach Detection Systems (BDS).


adacomΗ λύση της Trend Micro κατέλαβε επίσης τη 2η θέση με κριτήριο αξιολόγησης το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας στον τομέα. Στις συγκριτικές δοκιμές NSS Security Value Map™ αξιολογήθηκαν έξι παγκόσμιες εταιρείες ασφαλείας.


«Κερδίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην ανίχνευση απειλών από αξιόπιστα εργαστήρια δοκιμών, όπως αυτά των NSS Labs, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, την ηγετική μας θέση στις ταχέως εξελισσόμενες προκλήσεις για την ασφάλεια», δήλωσε σχετικά η Eva Chen, διευθύνουσα σύμβουλος της Trend Micro. «Το Trend Micro Deep Discovery υποστηρίζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ασφάλεια που επιτρέπει στους οργανισμούς να έχουν την προστασία των δεδομένων τους, της επικοινωνίας και της πνευματικής ιδιοκτησίας τους με έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο».


Καθώς οι προηγμένες και ταυτόχρονα στοχευμένες απειλές συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινά, η έκθεση των NSS Labs παρέχει στους πελάτες αμερόληπτη ενημέρωση και στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι το Deep Discovery είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις ανίχνευσης απειλών με ιδιαίτερα προσιτά λειτουργικά έξοδα. Η βαθμολογία της Trend Micro, που έφτασε στο 99,1% στη συνολική δοκιμή εξασφάλισε στο προϊόν, τον χαρακτηρισμό «προτεινόμενο» από τα NSS Labs. Επιπλέον το Deep Discovery καταχωρήθηκε με μηδενικά false positives και έλαβε 100% βαθμολογία στην ανίχνευση email-based malware και exploits.


Η ηγετική θέση του Deep Discovery στην ανίχνευση απειλών ενισχύεται από τις εκατοντάδες επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο που έχουν εμπιστευτεί τη λύση και έχουν στηριχθεί στις δυνατότητες της από την πρώτη κυκλοφορία της στην αγορά το 2012.


Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://blog.trendmicro.com/trend-micro-deep-discovery-earns-top-breach-detection-score-nss-labs-testing λειτουργεί σχετικό blog της Trend Micro με επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες. Για να κατεβάσετε την έκθεση του 2014 NSS Labs Breach Detection Security Value Map, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://campaign.trendmicro.com/forms/NSS_Labs_Comparison_Report_1613