Η Toshiba παρουσιάζει τη νέα σειρά L54 μια σειρά Full HD 3D Smart TV και διατίθενται σε μέγεθος οθόνης 102 cm (40”) και 122 cm (48”).


toshiba l54Ιδανικές για οικογένειες που αναζητούν μια πρωτοποριακή οπτικοακουστική εμπειρία σε οικονομική τιμή, οι συσκευές της σειράς L54 ενισχύουν την τηλεοπτική εμπειρία των καταναλωτών με δυνατότητες όπως η μετατροπή 2D σε 3D και η ευκολότερη πρόσβαση σε online περιεχόμενο.


Κάτι παραπάνω από έξυπνες
Ο συνδυασμός της Smart TV και της 3D LED TV δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν αβίαστα αυτές τις εξελιγμένες τεχνολογίες.


Η σειρά L54 προσθέτει στην τηλεοπτική εμπειρία τη δυνατότητα πρόσβασης online περιεχομένου και ευέλικτης συνδεσιμότητας – που περιλαμβάνει τη δυνατότητα αναζήτησης, περιήγησης και ταξινόμησης ιστοσελίδων μέσω internet browser.


Διατίθενται επίσης υπηρεσίες Video on-demand, ώστε να μπορούν οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο σύμφωνα με το πρόγραμμά τους – περιλαμβάνοντας και το YouTube®. Επιπλέον, προσφέρεται ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, μουσικής και ειδησεογραφικών εφαρμογών ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το σπίτι σας στο Facebook για social networking ενώ υπάρχει και ειδικό widget για τον καιρό.


3D με βάθος και λεπτομέρεια
Η σειρά τηλεοράσεων L54 διατίθεται με ανάλυση Full HD και τεχνολογία active shutter 3D. Οι έντονες εικόνες με τις καθαρές λεπτομέρειες σε ταινίες και εκπομπές, δίνουν τη δυνατότητα στους θεατές να αφεθούν στο ρεαλιστικό 3D της οθόνης – απολαμβάνοντας στο έπακρο συναρπαστικά ντοκυμαντέρ και συναρπαστικές ταινίες. Ακόμη κι όταν το περιεχόμενο είναι 2D, ο επεξεργαστής της τηλεόρασης μπορεί να το μετατρέψει εύκολα σε 3D για γρήγορες και ρεαλιστικές εικόνες με τη χρήση των ειδικών 3D γυαλιών. Η προσθήκη AMR+ 400 (Active Motion & Resolution) κάνει γεγονότα με έντονη δράση όπως τα σπορ να αποτυπώνονται ιδανικά στην τηλεοπτική οθόνη.


Άμεση συνδεσιμότητα για να απολαμβάνετε multimedia περιεχόμενο
Το να απολαύσετε περιεχόμενο στη σειρά L54 είναι τόσο εύκολο όσο να τοποθετήσετε ένα USB ή HDD, και να επιλέξετε το media player στην τηλεόραση. Με επιλογές για φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, οι χρήστες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε multimedia, συνδέοντας απλά τη συσκευή με τη θύρα USB της τηλεόρασης. Η συνδεσιμότητα HDMI® εγγυάται μεγαλύτερες επιλογές ψυχαγωγίας στην τηλεοπτική οθόνη μέσω μιας παιχνιδομηχανής, top box ή Blu-ray™ Disc player. Συγχρόνως, υπάρχει ενσωματωμένο Wi-Fi® για πρόσβαση σε υπηρεσίες Smart TV χωρίς να απαιτούνται περισσότερα καλώδια.


Με αυτόν τον τρόπο το οικιακό δίκτυο μπορεί να λειτουργήσει σαν σύνδεσμος μεταξύ συσκευών, αφού ταινίες και άλλα αρχεία μπορούν να μεταφερθούν από το PC που βρίσκεται σε ένα δωμάτιο στην τηλεόραση που βρίσκεται σε άλλο. Εκτός από τη θύρα USB, προσφέρεται και θύρα VGA για σύνδεση με PC.


Premium design
Με έξυπνο, μαύρο, λεπτό περίβλημα που συμπληρώνεται από ασημένιο φινίρισμα και σταντ, η σειρά L54 διαθέτει το μοναδικό design των νέων σειρών τηλεοράσεων της Toshiba. Η οθόνη Edge LED διατίθεται σε δύο μεγέθη και είναι ενεργειακής εξοικονόμησης, ενώ διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για καλύτερη τηλεθέαση, μέσω ενός λεπτού πλαισίου που διασφαλίζει το βάθος και τη φωτεινότητα της εικόνας.


Η σειρά L54 της Toshiba θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2014.


Toshiba L54:
Ανάλυση: Full HD 1920 x 1080 Edge LED TV με τεχνολογία active shutter 3D1
AMR+ 4002 (Active Motion & Resolution)
Λειτουργίες Smart TV με internet browser
Μετατροπή 2D σε 3D
Συνδεσιμότητα: 3 x HDMI®, 1 x USB, PC input, HDMI-CEC®, ενσωματωμένο Wi-Fi®
Ήχος: Dolby® Digital Plus
USB / HDD / Home media network
Design: Μαύρη με λεπτό περίβλημα και ασημένιο φινίρισμα και βάση
Tuners: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, αναλογική3
Μέγεθος οθόνης: 122 cm (48”) και 102 cm (40”)