Η LG Electronics παρουσιάζει την ηλεκτρική σκούπα ατμού Kompressor (VK8920SCAQ) η οποία ενσωματώνει πλήθος οικολογικών χαρακτηριστικών.


LG KompressorΔιαθέτοντας το παγκοσμίως πρώτο μηχανοκίνητο σύστημα συμπίεσης σκόνης, η LG Kompressor χρησιμοποιεί ισχύ απορρόφησης μακράς διάρκειας, με απλό και υγιεινό έλεγχο της σκόνης, προκειμένου να απομακρύνει την ορατή βρωμιά και την κρυμμένη σκόνη. Ειδικότερα, με την προηγμένη τεχνολογία Kompressor, η σκόνη συμπιέζεται σε κύβους χωρίς να προσκολλάται στα τοιχώματα του κάδου, περιορίζοντας δραστικά το σύννεφο σκόνης και τη διασπορά των απορροφημένων σωματιδίων κατά το άδειασμα και τον καθαρισμό του κάδου. Επιπλέον, χάρη στη εξελιγμένη συμπίεση της σκόνης, αυξάνεται η χωρητικότητα και μειώνεται το άδειασμα του κάδου έως και 6 φορές σε σχέση με μια συμβατική σκούπα χωρίς σακούλα.


Παράλληλα, η LG ενσωματώνει στη νέα ηλεκτρική σκούπα ενισχυμένα οικολογικά χαρακτηριστικά, όπως το ακροφύσιο ατμού και το σύστημα φιλτραρίσματος HEPA, προσφέροντας καθαρισμό υψηλού επιπέδου. Η LG Kompressor VK8920SCAQ αποτελεί ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές με περιβαλλοντικές ανησυχίες αλλά και για τη φροντίδα ατόμων με αλλεργίες, καθώς απορροφά αποτελεσματικά τους ρύπους και τα μόρια της σκόνης που διαφεύγουν στην ατμόσφαιρα. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα αναρρόφησης και καθαρισμού με ατμό για τους επίμονους και δύσκολους λεκέδες, οι καταναλωτές μπορούν να προσφέρουν ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό οικιακό περιβάλλον στην οικογένειά τους.


LG Kompressor aloneΤο ακροφύσιο διπλής λειτουργίας το οποίο διαθέτει η ηλεκτρική σκούπα, προσφέρει απορρόφηση κορυφαίας ποιότητας και ταυτόχρονο καθαρισμό με ατμό, απομακρύνοντας τη σκόνη και τις μικροΐνες από τα υφάσματα και το παρκέ χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Επιπλέον, η LG Kompressor διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος HEPA, που εξασφαλίζει το φιλτράρισμα και των πιο ανεπαίσθητων μορίων σκόνης. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα HEPA 13, εξαλείφουν το 99,95% των καταλοίπων των σωματιδίων με μέγεθος μικρότερο των 0,3 micro, όπως ίνες, ακάρεα, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα σωματίδια, με υψηλότερη αποτελεσματικότητα. Τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα της LG Kompressor, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για νοικοκυριά στα οποία υπάρχουν κατοικίδια ή άτομα ευαίσθητα σε δερματικές αλλεργίες και καθιστούν τη σκούπα αυτή ένα ιδανικό δώρο για κάθε οικογένεια με παιδιά.


Συμπληρωματικά, το μηχανοκίνητο σύστημα της LG Kompressor λειτουργεί σε χαμηλή ισχύ, επιτρέποντας στους καταναλωτές να εξοικονομούν ηλεκτρική ενέργεια και παράλληλα να προστατεύουν το περιβάλλον. Επιπλέον, χάρη στο διπλό απορροφητή θορύβου που περικλείει το μηχανισμό, η σκούπα μειώνει σημαντικά τα επίπεδα θορύβου λειτουργίας από 78 dB(A) σε 72 dB(A), προσφέροντας αθόρυβο καθαρισμό σε σχέση με τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς και κάνει τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού απολαυστικές.


Τέλος, ανάμεσα στα «έξυπνα» χαρακτηριστικά της LG Kompressor, περιλαμβάνονται οι περιστρεφόμενοι τροχοί που μειώνουν την τριβή για ευκολότερη μετακίνηση της ηλεκτρικής σκούπας, το καλώδιο μήκους 9 μέτρων για περισσότερη ευελιξία σε μεγαλύτερους χώρους, καθώς επίσης και το σύστημα Turbo Cyclone, που συλλέγει απευθείας τη σκόνη στον κάδο και οδηγεί τον καθαρό αέρα στο φίλτρο εισόδου του κινητήρα, αυξάνοντας την απόδοση της συσκευής.