To Supreme Commander 2 αποτελεί τη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς τίτλου, η οποία τοποθετεί τη δράση σε 25 χρόνια από τώρα σε ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


Supreme_Commander_2Στο νέο παιχνίδι της γνωστής σειράς Real Time Strategy τίτλων, περιλαμβάνονται νέες gaming επιλογές και καινούρια χαρακτηριστικά, όπως το εθιστικό campaign mode, η online multiplayer δυνατότητα και το μοναδικό σενάριο που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας για πολλές μέρες.


Οι μάχες είναι ακόμα πιο μαζικές και έντονες, ενώ σας προσφέρεται η δυνατότητα να φτιάξετε κυριολεκτικά τεράστιους στρατούς και να κάνετε έτσι επιθέσεις απόλυτα καταστροφικές. Παράλληλα, τα πειραματικά νέα όπλα που θα αναπτύξετε είναι ικανά να αλλάξουν τις ισορροπίες κατά τη διάρκεια της κάθε μάχης.


Ο ρόλος σας είναι να γίνετε ένας από τους τρεις αινιγματικούς στρατάρχες μίας φυλής, η οποία έχει τη δική της ιστορία και τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Δεν ηγείστε απλώς της κάθε δύναμης, αλλά μαθαίνετε και την ιστορία της, επομένως εμπλέκεστε με έναν εντελώς καινούριο τρόπο με το στρατό σας.


Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο στο επίσημο website του παιχνιδιού, πληκτρολογώντας www.supremecommander2.com


Δείτε εδώ ένα επίσημο trailer του παιχνιδιού