Η Canon Europe, πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, συμμετέχει στην έκθεση Hunkeler Innovationdays 2017 (Εκθεσιακό Κέντρο Λουκέρνης, Ελβετία, 20-23 Φεβρουαρίου) επιδεικνύοντας την ευρεία γκάμα των κορυφαίας ποιότητας εκτυπωτικών της εφαρμογών, οι οποίες αντανακλούν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρείας στο χώρο της εκτύπωσης inkjet και toner.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Canon παρουσιάζει τρία ψηφιακά πιεστήρια, επιδεικνύοντας, για πρώτη φορά, το νέο σύστημα συνεχούς έγχρωμης εκτύπωσης πιεστηρίου Océ ProStream. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και δυνατότητα εκτύπωσης σε εκτεταμένη επιλογή υλικών, με στόχο την εμπορική εκτύπωση σε μεγάλο τιράζ. Έτσι, στην έκθεση Hunkeler Innovationdays, το σύστημα ProStream θα εκτυπώνει σε κατάσταση roll-to-roll, παράγοντας μια μεγάλη ποικιλία υλικού, όπως απευθείας αλληλογραφία, βιβλία, καταλόγους και μπροσούρες.

Παράλληλα με το νέο ProStream, η Canon παρουσιάζει και τις κορυφαίες της λύσεις στην εκτύπωση υλικού σε φύλλα (sheetfed), και συγκεκριμένα το πιεστήριο με toner imagePRESS C10000VP, και το πιεστήριο inkjet Océ VarioPrint i300. Τα τρία αυτά πιεστήρια έχουν στόχο να δείξουν στους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υπηρεσιών εκτύπωσης, το εκτενές φάσμα της ποιότητας εκτύπωσης και την εντυπωσιακή χρωματική αναπαραγωγή που μπορεί να επιτευχθεί στις ψηφιακές εκτυπώσεις, είτε χρησιμοποιείται τεχνολογία toner, είτε inkjet, ακόμα και για πολύ μεγάλα τιράζ, καθώς και σε στάνταρ επιφάνειες εκτύπωσης.

O Peter Wolff, Senior Director, Customer Groups Commercial Printer and Production CRD, Canon Europe, σχολιάζει σχετικά: “Στην Canon, στόχος μας είναι να δώσουμε έμπνευση στους πελάτες μας στον κλάδο της εμπορικής εκτύπωσης, ώστε να διερευνήσουν νέους τρόπους ανάπτυξης των επιχειρήσεών τους. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε, ώστε να προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στους δικούς τους πελάτες με φρέσκιες νέες ιδέες, έξυπνα επιχειρηματικά σχέδια και καινοτομία. Μέσα από τη δέσμευσή μας για συνεχείς επενδύσεις στην ανάπτυξη των προϊόντων μας, έχουμε φτάσει σε σημείο όπου οι πελάτες μας, ανεξαρτήτως της επαγγελματικής τους εξειδίκευσης, αισθάνονται πλέον σίγουροι ότι μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη της ψηφιακής εκτύπωσης, χωρίς να περιορίζονται όσον αφορά ποιότητα, παραγωγικότητα ή μέσα. Βρισκόμαστε στην έκθεση Hunkeler Innovationdays 2017 για να ξεδιπλώσουμε τις δυνατότητες της ψηφιακής εκτύπωσης και να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τους εμπορικούς τους στόχους”.

Και τα τρία πιεστήρια θα παραμείνουν σε λειτουργία στο περίπτερο της Canon, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, παράγοντας διάφορες εκτυπώσεις για εμπορική χρήση, αποδεικνύοντας την υψηλή ικανότητά τους για παραγωγή περιεχομένου με ποικίλο και εξατομικευμένο υλικό. Χάρη στις τεχνολογίες της Canon, αλλά και συνεργατών της, τα τρία πιεστήρια ελέγχονται κεντρικά, χάρη στη σουίτα Océ PRISMA.

Πολλές από τις εκτυπωτικές εφαρμογές που θα παραχθούν επί τόπου στην έκθεση της Λουκέρνης, θα ολοκληρωθούν χάρη σε εξοπλισμό της εταιρείας Hunkeler, η οποία διοργανώνει τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και άλλων συνεργατών της Canon, όπως της Müller Martini. Οι προωθητικές εφαρμογές και τα βιβλία που εκτυπώνονται στο σύστημα VarioPrint i300, θα ολοκληρώνονται στη γραμμή εκτύπωσης, ή κατόπιν επεξεργασίας, με τη βοήθεια άλλων λύσεων που επίσης επιδεικνύονται στα πλαίσια της έκθεσης. Το σύστημα imagePRESS C10000VP θα τυπώνει επίσης ολοκληρωμένες μπροσούρες και καταλόγους με τη βοήθεια της συσκευής παραγωγής φυλλαδίων Plockmatic BLM50.

Εκτός από τις εκτυπώσεις που πραγματοποιούνται επί τόπου στο περίπτερο της Canon, θα επιδεικνύονται και έτοιμα δείγματα εκτύπωσης των πιεστηρίων συνεχούς τροφοδοσίας Océ ColorStream 6000 Chroma και Océ ImageStream, των οποίων το φινίρισμα πραγματοποιήθηκε στο σύστημα βιβλιοδεσίας Hunkeler SD7-1, στη γραμμή παραγωγής απευθείας αλληλογραφίας DP8, τη γραμμή ρολού-κοπής PoPP8 και τη γραμμή εφημερίδας PoPP7. Ακόμη περισσότερες διαδικασίες φινιρίσματος βιβλίων επιδεικνύονται με το σύστημα ψηφιακής συρραφής Müller Martini Presto II, αλλά και το σύστημα Meccanotecnica Universal Sewing Machine.