Η F5 Networks ανακηρύχτηκε πρόσφατα ως Leader στο Gartner Magic Quadrant, στην κατηγορία των Application Delivery Controllers, για 10η συνεχόμενη χρονιά.

“Με τις cloud και as-a-service λύσεις που συνδυάζονται σε υβριδικό περιβάλλον να είναι στην πρώτη γραμμή της αγοράς, είναι μια συναρπαστική στιγμή στο χώρο των ADC” όπως δήλωσε ο κ. Ben Gibson, EVP και CMO της F5. “Πιστεύουμε πως η διατήρηση της F5 στο Magic Quadrant όλα αυτά τα χρόνια, καθρεφτίζει την αξία που οι πελάτες μας αναγνωρίζουν στην τεχνολογία και τις υπηρεσίες του χαρτοφυλακίου μας, με διαφοροποιημένες δυνατότητες στις SW και HW λύσεις”.

Περιγράφοντας την αγορά, η Gartner αναφέρει: “οι ADCs παρέχουν λειτουργίες που βελτιστοποιούν το delivery των enterprise εφαρμογών, σε όλο το δίκτυο της επιχείρησης. Οι ADCs παρέχουν τη λειτουργικότητα αυτή τόσο από τον χρήστη προς την εφαρμογή, όσο και στην κίνηση από εφαρμογή προς εφαρμογή, γεφυρώνοντας αποτελεσματικά το κενό μεταξύ των εφαρμογών, των πρωτοκόλλων και των παραδοσιακών packet-based δικτύων”.

Η Πυλώνες Ελλάς Α.Ε. (Pylones), έχει την ευθύνη της διανομής, εγκατάστασης και υποστήριξης των συστημάτων της F5 Networks τα τελευταία 16 χρόνια και παράλληλα είναι Gold Partner της F5 για Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας επιτυχώς σχεδιάσει και υλοποιήσει εγκαταστάσεις στα μεγαλύτερα datacenters της Ελλάδος και της Κύπρου.