Μαζί με τα Moto Z και Moto Z Force, η Motorola παρουσιάζει τα MotoMods που αλλάζουν τα smartphones.

H Motorola παρουσίασε τα MotoMods, στο πλαίσιο του Lenovo Tech World, τα οποία είναι αξεσουάρ που μετατρέπουν τα νέα της smartphones σε αρθρωτά τηλέφωνα, με τη χρήση ισχυρών μαγνητών που δέχονται τα επιπρόσθετα αξεσουάρ. Η Motorola παρουσίασε μερικές προτάσεις αξεσουάρ όπως είναι τα ηχεία της JBL, ή το MotoMod για την extra μπαταρία.

motorola motomods

To Motorola Moto Z έχει πάχος 5.2 χιλιοστά, με οθόνη 5.5 ιντσών, AMOLED QHD, SoC Qualcomm Snapdragon 820 με 4 GB μνήμης RAM. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 32 ή 64 GB. Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 13 Megapixel, με laser autofocus, ενώ μπροστά η κάμερα είναι στα 5 Megapixel. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 2600 mAh, η οποία προσφέρει 8 ώρες λειτουργίας με φόρτιση 15 λεπτών, έχει USB Type C και λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow.

To Motorola Moto Z Force είναι πιο χοντρό από το Moto Z, καθώς το πάχος του φτάνει τα 6,99 χιλιοστά, εξαιτίας της μεγαλύτερης μπαταρίας των 3500 mAh που διαθέτει. Εδώ αλλάζουν τα στοιχεία της κάμερας, αφού το πίσω μέρος έχει αισθητήρα 21 Megapixel με phase detection autofocus. Σε όλα τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα δύο smartphones είναι τα ίδια.