Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Η επιστροφή» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τα κανάλια Novacinema.

Με πολύ μεγάλη προσέλευση, από τους τυχερούς που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία πρόσκληση, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα που διοργάνωσαν τα κανάλια Novacinema σε συνεργασία με την Twentieth Century Fox, της πολυαναμενόμενης ταινίας του Αλεχάντρο Ινιαρίτου, «Η επιστροφή» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ρένος Ρώτας και Πάρης Σκαρτσολιάς

Ρένος Ρώτας και Πάρης Σκαρτσολιάς

Την βραβευμένη με 3 Χρυσές Σφαίρες και υποψήφια για 12 Όσκαρ ταινία, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, δύο μέρες πριν βγει στις αίθουσες, όσοι τυχεροί απέκτησαν μία πρόσκληση μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Nova Προνόμια, μέσω διαγωνισμών που έτρεξαν από τα social media της Nova και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και εκπρόσωποι του Τύπου. Η ζήτηση για το «μαγικό χαρτάκι» της πρόσκλησης ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Photo 5

Αντώνης Λουδάρος

Στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στο Odeon Starcity στη Συγγρού, παρευρέθηκαν επίσης και πλήθος επωνύμων όπως οι: Αντώνης Λουδάρος, Βίκυ Κάβουρα, Γιώργος Βάλαρης, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ρένος Ρώτας, Πάρης Σκαρτσολιάς, Τίνα Μεσσαροπούλου, Νίκος Γεωργιάδης, Μαργαρίτα Δρούτσα, Άκης Σακελαρίου, Ορφέας Ανδρεαδάκης, Ναταλία Αργυράκη κ.α.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας & Περιεχομένου της Forthnet κα Κατερίνα Κασκανιώτη δήλωσε: «Σήμερα διοργανώνουμε την avant premiere της ταινίας «Η Επιστροφή», που κατάφερε να πάρει 12 υποψηφιότητες για τα φετινά Oscar. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema απολαμβάνουν πάντα πρώτοι τις καλύτερες ταινίες, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών που διακρίνονται στα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία έρχονται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι».

Photo 3

Αντώνης Καρπετόπουλος

Και φέτος, για 19η συνεχόμενη χρονιά, τα κανάλια Novacinema θα είναι πιστά στο ραντεβού τους με τα Όσκαρ και την 88η τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.